reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pouští a pralesem

W pustyni i w puszczy

Další název:
Púšťou a pralesom (SK)
Země:
Rok:
2001
Délka:
112 minut
„Radši jednou zažít než stokrát slyšet...“

Celkové hodnocení filmu Pouští a pralesem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.3.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.7.2004
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2005
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.6.2007
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2006
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2006
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Alla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.6.2009
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41251minih41251Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit, aneb, Tak to mi ho teda vyndej (2005) [TV film] 
n
minih32670minih32670Oceánova jedenáctka (1960) 
Ocean's Eleven n
minih50879minih50879Rychlá akce (2008) 
Go Fast n
minih24104minih24104Zrodila se hvězda (1937) 
A Star Is Born n
minih21386minih21386Tři mušketýři (1953) 
Les trois mousquetaires / Fate largo ai moschettieri n
minih22709minih22709Volání divočiny - Nové dobrodružství (1996) 
Born Free - A New Adventure n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih20724minih20724Tělo mého nepřítele (1976) 
Le corps de mon ennemi n
minih17253minih17253Předtím a potom (1995) 
Before And After n
minih13923minih13923Někdo to rád horké (1959) 
Some Like It Hot n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
9   - clara.bow
10 - mia
8   - Bara.40
8   - AGAMEMNON
8   - Charlie35
5   - Faye
8   - Ed
8   - aegis
6   - jambroz58
6   - Zdenek13
2   - Alla
8   - grossberg

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Áčko (1997) [TV pořad]

01:35 - 02:45

1 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

71 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.248/0.223