reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

O stříbrném a zlatém vajíčku [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
43 minut
„...a dcerách krále ptáků, které si vybraly lidské ženichy.“

Celkové hodnocení filmu O stříbrném a zlatém vajíčku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.8.2012
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.9.2007
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.12.2009
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.5.2011
SaraPDG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2014
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih109226minih109226Věci, tak jak jsou (2012) 
Las cosas como son n
minih10819minih10819Krokodýl Dundee (1986) 
Crocodile Dundee n
minih13205minih13205Muž z prvního století (1961) 
n
minih42095minih42095Dlouhá míle (1989) [TV seriál] 
Dlouhá míle n
minih22036minih22036Valentin Dobrotivý (1942) 
Valentin Dobrotivý n
minih44129minih44129P.S. Miluji Tě (2007) 
P.S. I Love You n
minih7733minih7733Francouzská spojka 2: Dopadení (1975) 
French Connection II n
minih12458minih12458Miliónová bankovka (1954) 
The Million Pound Note n
minih43982minih43982Hvězdná brána: Archa pravdy (2008) [Video] 
Stargate: The Ark of Truth n
minih19595minih19595Stará panna (1972) 
La Vieille fille n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
7   - melakara
6   - R.RICKIE
10 - Miggi
7   - Pauleto
7   - tvo
9   - žižalka
9   - andík
10 - butlerka
10 - SaraPDG
10 - Hruštička

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

44 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh Lázní Čeladná

02:50 - 03:05

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

02:55 - 03:20

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:20 - 03:20

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.336/0.309