reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

O-bi, O-ba. Zánik civilizace

O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji

Země:
Rok:
1984

Celkové hodnocení filmu O-bi, O-ba. Zánik civilizace

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.9.2007
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.4.2015
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2007
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64931minih64931Hlava na hlavě (2010) 
Ensemble, c'est trop n
minih39488minih39488xXx: Nová dimenze (2005) 
XXX 2: The Next Level n
minih5400minih5400Čarodějky ze Salemu (1996) 
The Crucible n
minih112413minih112413Třídní sraz (2013) [DCP] 
Återträffen n
minih116697minih116697Zítra se vdávám (2010) [TV film] 
Demain je me marie n
minih49108minih49108Ozbrojení a nebezpeční (2009) 
Armored n
minih38061minih38061Ukradni, co můžeš (2001) 
Buffalo Soldier n
minih76734minih76734Krvavá země (1975) 
Crvena zemlja n
minih38021minih38021Blízcí příbuzní (1979) 
The In - Laws n
minih37886minih37886Kaena: Proroctví (2003) 
Kaena: La prophétie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
9   - curil
5   - Frolíček
10 - whack
8   - brnvl2105
5   - karesm
5   - Gucia
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139531
Osobností: 599374
Fotografií: 517123
Plakátů: 250302
Obsahů a biografií: 128871

Poslední komentáře

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Totální odpad. Zmasakrovali   i poměrně vtipné scénky.   Někteří "herci" ani hrát   neumí. Troškův Kameňák   byl proti tomuhle umělecké   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dvojníci (2016)

Dvojníci
Docela dobrá   oddechovka,převládají   povedené a humorné scény   nad nuceným humorem ,herecké   obsazení v pohodě O.Sokol   zvládl dvojroli v více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.35/0.328