reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nebeský louda

Nebeskij tichochod

Další název:
Dívčí letka, Небесный тихоход
Žánr:
Země:
Rok:
1945
Délka:
78 minut
„Ceněné válečné drama z roku 45“

Celkové hodnocení filmu Nebeský louda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.5.2011
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.5.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2014
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2005
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29926minih29926Bitva o Diên Biên Phu (1992) 
Diên Biên Phu n
minih33401minih33401Pavučina snů (2002) 
Dreamcatcher n
minih46922minih46922Chytrák a dva společníci (1975) 
Un Genio, due compari, un pollo n
minih28530minih28530Přítelkyně z domu smutku (1992) [TV minisérie] 
n
minih27645minih27645O makové panence (1971) [TV seriál] 
O makové panence n
minih33987minih33987Vysloužilí lvi (2003) 
Second Hand Lions n
minih28798minih28798Fotr je lotr (2000) 
Meet the Parents n
minih2548minih2548Adéla ještě nevečeřela (1977) 
Adéla ještě nevečeřela n
minih6778minih6778Dostavník (1966) 
Stagecoach n
minih21930minih21930V ohrožení (1992) 
No Place to Hide n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.5 %
5   - Erkul
3   - řepešínský
6   - hvezdyn
8   - pataamat
6   - Edward52
8   - moldovan
5   - lucymat
6   - melakara
8   - soptik
9   - Area
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluju cizince

14:05 - 15:00

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:20 - 15:15

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520988
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.302/0.275