reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Naděje

Žánr:
Rok:
1963
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
17.1.1964

Celkové hodnocení filmu Naděje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.11.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.9.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2011
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2010
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.9.2016
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.11.2015
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2014
ivospetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.7.2010
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19109minih19109Smoke (1994) 
Smoke n
minih18892minih18892Sjezdař (1969) 
Downhill Racer n
minih10232minih10232King Kong (1933) 
King Kong n
minih11375minih11375Letiště nepřijímá (1959) 
Letiště nepřijímá n
minih103118minih103118V zemi Jane Austenové (2013) 
Austenland n
minih39215minih39215Svět podle Lelanda (2003) 
The Unided States of Leland n
minih14403minih14403Noci s nepřítelem (1990) 
Sleeping With The Enemy n
minih137652minih137652Brokovnice (1992) [TV inscenace] 
Brokovnice n
minih36281minih36281Loupežnická pohádka (1980) [TV inscenace] 
Loupežnická pohádka n
minih15720minih15720Pět mužů a jedno srdce (1971) 
Pět mužů a jedno srdce n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 %
7   - Erkul
8   - curil
7   - Snura
7   - REKBRIT
10 - melakara
7   - satyr
8   - dandysek
8   - Milicent
8   - zepo
7   - rosta12
7   - Bape
8   - scareface6
9   - pehe
7   - tvo
4   - julcas5
8   - Xell
10 - ivospetr
10 - Brko68

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

102 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.837/1.807