Zari
ohodnotit

Na konci tunelu

Al final del túnel

Další název:
At the End of the Tunnel; Prekazená lúpež (SK)
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
120 minut

Obsah filmu Na konci tunelu

 
Počítačový expert Joaquín, trvale připoutaný na invalidní vozík, obývá pro jednoho člověka příliš velký dům. Rozhodne se pronajmout pokoj Bertě a její dceři Betty, které do domu vnesou trochu radosti. Jednoho dne při práci v suterénu zaslechne Joaquín zvuky a hlasy a brzy odhalí, že banda zlodějů hloubí pod jeho domem tunel do sousední banky. Sleduje jejich počínání a vymyslí plán, jak zloděje přelstít a peníze získat pro sebe. Jeho plán má ale malý háček.

Zdroj: Kino Lucerna

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Rodrigo GrandeRodrigo Grande  
hraje:
Leonardo SbaragliaLeonardo Sbaraglia.....Joaquín [46]   
Pablo EcharriPablo Echarri.....Galereto [46]   
Clara LagoClara Lago.....Berta [26]   
Javier GodinoJavier Godino.....Zurdo [38]   
Federico LuppiFederico Luppi.....Guttman [80]   
scénář:
Rodrigo GrandeRodrigo Grande  
kamera:
Félix MontiFélix Monti  
střih:
Irene BlecuaIrene Blecua  
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
španělská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Na konci tunelu >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

radegaster
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2017
Solidní snímek nemusí vždy stát na mega   rozpočtu, At the End of the Tunnel je toho   důkazem. Kutil invalida na vozíku jehož   jediným společníkem je starý chundelatý   čtyřnohý přítel vezme do podnájmu   striptýzovou tanečnicí s dcerou která už pár   let nepronesla ani hlásku a tak zde máme docela   nesourodou partu .Mnohé se změní ve chvíli kdy   kutil zaslechne ve sklepě podivné zvuky.Holt,   bydlet v sousedství banky má svá rizika a komu   by se nějaká pětka nehodila zvlášť v situaci   kdy zjeví na scéně parta která má i jiné   než speleologické zájmy. Začíná se v   kutilovi rodit plán jak si vylepšit rozpočet ,   technika odposlechů a skrytých kamer udělá   své a vždy je dobré mít informační   předstih.Jenže lidé, jak už to tak bývá a   zvlášť něžné pohlaví , něco jiného   říká , něco jiného si myslí a něco jiného   činí a tak se vše komplikuje . Docela slušný   krimi thriller kde Rodrigo Grande zapojil i prvek   sice nevyřčený ovšem zjevný v osobě   argentinského nácka , jakož i téměř   Tarantinovské rozuzlení celé   zápletky.Samotnému vyloupení banky se v   komentáři raději vyhnu :D snímek však   určitě nenudí a je v poslední době   světlejším zjevem na poli krimithrilleru.   Atmosféra solidní a navíc gradující , to je   rovněž samo o sobě počin celkem na Oscara.   Herecké výkony na úrovni , hudba umocňuje   vizuál což je též pozitivní a né příliš   časté a když se přidá nadprúměrný   scénář a neroztřesená kamera pak můžete   strávit docela dvě zajímavé hodiny u svého   PC.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2017
Dobře promyšlený dramatický příběh o pokusu   vyloupit banku velmi připomíná tvorbu Alfreda   Hitchcocka. Pomalu budující atmosféra a   zvyšující se napětí až do samotného finále   je devízou celého dějství. Hlavní postavou je   vozíčkář, který právě u zmíněného   Hitchcocka připomene snímek ´Okno do dvora´.   Ne příběhem, ale postavou jako takovou. I když   nemůže na nohy, nelze předpokládat, že bude   také všeho naprosto neschopný. Svou aktivitou   hodně zamíchá kartami a jeho plán všem dá   pořádně zabrat. Dvouhodinová stopáž dává   všemu náležitý čas a tak drama postupně   nabírá na intenzitě. Scénář je velmi dobře   promyšlen, napsán i natočen. Je z toho sice   cítit jistá šablona, ale vzhledem k faktu, že   tohle tady skutečně dlouho nebylo, se to dá   přehlédnout a tak si vychutnat každou minutu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Na konci tunelu (2016)Na konci tunelu (2016)Na konci tunelu (2016)Na konci tunelu (2016)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Podzemka (Subway)

Podzemka
Subway

Jan Kostroun

Kostroun Jan

Naposled navštívené:
Podzemka (Subway)

Podzemka
Subway

Jan Kostroun

Kostroun Jan