Zari
ohodnotit

Milovaná

Till det som är vackert

Další název:
Pure; Beloved
Žánr:
Země:
Rok:
2010
Délka:
98 minut

Obsah filmu Milovaná

 
Katarině je dvacet let a žije na bezútěšném předměstí Göteborgu, v němž útrpně setrvává bez jakýchkoli plánů do budoucna. Život se jí změní až ve chvíli, kdy objeví hudbu, konkrétně uslyší Mozartovo Requiem v göteborgském Koncertním domě. Katarina chce za každou cenu vstoupit do překrásného, zbrusu nového světa tónů a cítí, že musí co nejdál utéci od svého ošklivého života. Cesta k vnitřní svobodě je ale záludná, plná lží, zrady a nebezpečného vztahu s dirigentem Adamem. Dívka je pro získání nové identity schopna čehokoli.

(18. Febiofest, 2011)

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2013
Vratký balanc nad propastí původu na cestě za   povznesením a bez zpáteční jízdenky, aneb jak   vzdorovat statistikám a dát reálný rozměr   slovům o odvaze a usílí, s kterými lze   dokázat vše... Ten, kdo v křehké recepční   vyvolal kromě ruměnců touhy i hlad po poznání   a vtiskl ten povzbudivý citát do její mysli,   netušil, jak dalece může dojít naplnění.   Výborná Alicia Vikander jako Katarina, v zajetí   Mozartova Requiem.
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.10.2013
Tak trošku švédská Černá labuť.Téměř   celý film jsem s nadšením očekával,jak si   mladá hrdinka poradí se ženáčem,který si s   ní krásně užil a pak odstrčil.Jaká bude   pomsta?Uvidím něco originálního?Budu   překvapený?Byl jsem překvapený.Nic filmově   zásadního,netradičního,originálního v   závěru filmu se nestalo.Škoda.Potenciál byl   pekelný.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Milovaná (2010)Milovaná (2010)Milovaná (2010)
Reklama