reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Miláčku, zmenšil jsem nás! [Video]

Honey, We Shrunk Ourselves

Rok:
1997
Délka:
74 minut
„Nejztřeštěnější vynálezce světa to zkusil znovu! A tentokrát přímo na sobě!“

Celkové hodnocení filmu Miláčku, zmenšil jsem nás!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2008
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2008
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2008
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2008
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2008
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.9.2010
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2008
sumidej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47669minih47669Travička zelená (2008) 
Pineapple Express n
minih51381minih51381Smrtící lavina (2008) [TV film] 
Die Jahrhundertlawine n
minih51384minih51384Opravdové ženy (1997) [TV film] 
True Women n
minih131567minih131567Nahoře-dole (2013) [TV film] 
Over/Under n
minih98314minih98314Norský nindža (2010) 
Kommandør Treholt & ninjatroppen n
minih47544minih47544Soused (2007) 
The Neighbor n
minih44231minih44231Bečička (1971) [TV film] 
Bečička n
minih18525minih18525Scarlett (1994) [TV minisérie] 
Scarlett n
minih19711minih19711Stopa Růžového pantera (1982) 
The Trail of the Pink Panther n
minih66329minih66329K čertu s ošklivci (2010) 
Que se mueran los feos n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - curil
4   - LenC2
4   - R.RICKIE
5   - Kmotr95
3   - michal33
6   - smíšek
5   - Raptor150
10 - Hannah98
6   - Romca75
10 - sumidej

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

68 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Batesův motel (2013) [TV seriá...

23:45 - 00:30

13 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

73 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

113 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599816
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.585/0.564