Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Krásná čarodějka
Jennifer (Veronica Lakeová) byla upálena jako čarodějnice a se svým otcem Danielem (Cecil Kellaway) strávila přes tři sta let zakletá v dubu. Kyž jsou konečně osvobození, potkávají přízraky nejmladšího potomka inkvizitora, který je přivedl na hranici a jehož rodinu těsně před smrtí prokleli. Tento potomek, Wallace Wooley (Frederic March), je atraktivní, ale beznadějně zaneprázdněný politik. Jennifer se do něho zamiluje, její pomstychtivý otec ale na to nemíní brát žádný ohled. Náklonnost obou mladých lidí nakonec překoná dávné prokletí i otcovu touhu po odplatě.

Nezávazná a mile natočená komedie plná fantazie je považována za nejlepší dílo René Claira za jeho hollywoodského působení, na čemž má nemalou zásluhu dvojice hlavních představitelů Veronica Lake a Frederic March.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Krásná čarodějka
Režiser René Clair natočil v USA komedii plnou hororových prvků, a zábavných a zajímavých triků, a Veronica Lake hraje Jennifer - krásnou čarodějku.
Příběh vypráví o znovuoživení začarované dívky a jejího otce čaroděje. Oba byli zakleti ve starém dubu, a nyní když do stromu po 300 - stech letech udeřil blesk, se vydají do světa hledat potomky starého rodu Wallace, který má vinu na tom, že byla nejprve odsouzena jako čarodějnice na hranici, později za trest zakleta. Jennifer jej nalezne, zkazí mu zásnuby, ale sama se však zamiluje, protože se omylem napila čarodějného nápoje lásky....

MartaH.clara b.


Autor: clara.bow

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama