Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit, aneb, Tak to mi ho teda vyndej

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2019
Tohle se povedlo, to je   opravdu slušný nářez. Na   to, že je to přepis   odposlechů je to tedy   povedená sranda a chtě   nechtě tomu musíme odpustit   tu vulgaritu. Lábus a   Čtvrtníček si to   vychutnali.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.7.2019
Aha, takže čím   vulgárnější, tím   úspěšnější. Dávám body   podle počtu mých zasmání.   Tedy nic. Sedět a číst   nablblý text dokáže i   dement. Na to se nemuseli dát   mí oblíbenci. Tady to celé   pohnojili.

20181211 4943/5056 o/1 s.u   . (CT2)
++++++++++++++
Nakonec se mi líbilo   nevíce to hudební těleso se   svými vstupy. Za to dávám   dvacet. Ale jinak nic, nic, a   třikrát nic.

20190729   4652/4807 */2 live YT
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2016

tak luxusní opravdové   rozhovory fotbalových   "bossů" velmi   dobře udělané Č+L.Jen   škoda, že je to tak krátké   a bohužel stále   aktuální:-(
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.6.2013
Jako ortodoxní sportovní   fanoušek jsem dlouhou dobu   žil v iluzi, že ten fotbal   se udělá sám a výkony   hráčů mají nějaký vliv   na konečný výsledek.   Děkuji skvělému Ivanovi   Horníkovi za to, že mi   svými jablky a kapry,   zakutálenými podle notiček   mezi příslušnými mrdkami,   vysvětlil nesmyslnost mého   odborného počínání v   sázkových kancelářích a   ušetřil mi tím nemalý   finanční obnos. Také mu   děkuji za skvělou předlohu   pro scénář, z něhož   vzniklo velice slušné   divadelní povídání   doprovázené fantastickými   verzemi sportovních znělek.   Takže Sportu Zdar! a sporným   penaltám v devadesátých   minutách zvlášť.
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.1.2012
Naprosto souhlasím s   Chrustynem. Ač mi je fotbal   fuk a parodie obecně   považuji za   "nižší" žánr,   občas se na něco kouknu. A   tolik vulgarit jako tady jsem   snad nikde neslyšel.   Čtvrtníčkův humor mi až   tak neva, ale zde   přestřelil...
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.6.2011
Přestože mě fotbal   absolutně nezajímá   (maximálně sem-tam mrknu na   nějaký výsledky), tak tuhle   věc mám upřímně rád.   Díky mému vztahu k týhle   hře šla celá ona korupční   aféra trochu mimo mě, ale   jména jako Horník nebo Pelta   mi přeci jenom v hlavě   utkvěly. A tak nějak obecně   i to, o co v tý kauze šlo.   Myslím ale, že Petr   Čtvrtníček tohle hodně   neobvyklé téma zpracoval tak   jednoduše, že každému   dojde, o co vlastně jde, i   když mám dojem, že   některé dialogy bych si   užil ještě mnohem více,   kdybych fotbal sledoval.   Tanhle záznam divadelní hry   je vlastně založen jenom na   několika telefonátech dvou   hlavních aktérů týhle   korupční aféry – totiž   Milanu Brabcovi a Ivanu   Horníkovi. Docela by mě   zajímaly autentické   policejní odposlechy. Jsem   přesvědčen, že se nebudou   příliš lišit od těch zde   nám interpretovaných. Takže   vulgární slovník pánů   Čtvrtníčka a Lábuse   naprosto chápu. Jsem za něj   dokonce upřímně rád,   protože co si budeme   povídat, bez toho   ostřejšího výraziva by   tahle divadelní hra asi nikdy   nevznikla. Naštěstí ale   vznikla a musím konstatovat,   že jsem se skvěle nasmál. I   když pravda – tahle věc se   nejlépe sleduje s partou   kamarádů (a ani nějaká ta   sklenka není na škodu),   který si tuhle věc, zcela   jistě pochybné umělecké   kvality, užívají stejně   dobře jako já. A v tom   případě stoupá hodnocení   klidně k na plný počet.   Jinak k obsazení – nemůžu   Čtvrtníčkovi vyčítat, že   si zvolil part, který si   zvolil. Jeho postava totiž   vypouští neuvěřitelně   slovní spojení a je   neporovnatelně ukecanější   než postava Lábusova, takže   těch skvělých vtipů má   prostě více. Navíc mě   trošku zklamal Jiří Lábus   – nejen že je spíše jenom   přicmrndávač, ale jak si   určitě mnozí všimli, svůj   text velmi často čte a jeho   projevu to hodně škodí.   Kdežto Čtvrtníček do   svých „notiček“   většinou jenom nahlédne a   působí proto mnohem   autentičtějším dojmem.   Velmi povedený je i hudební   doprovod, kdy hlavně zdejší   verze znělky „Branky, body,   vteřiny“ je prostě   úžasná. Jinak přítomnost   Josefa Poláška by byla   příjemným bonusem, nebýt   přílišného protahování   jeho pobytu na jevišti. Ale   ono je to jedno, stejně jde   hlavně o ty hlášky typu   „…mi volal Pelta…“   nebo „…jí šáhnu ve   sprše na…“ jsou zkrátka   dokonalé.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.3.2011
Fotbal a kapříci
Úžasná parodie na korupci v   české nejvyšší fotbalové   lize. Především díky této   hře se problém dostal do   podvědomí široké   veřejnosti a bylo by potřeba   více takovýchto   "profláknutin",   které zvýší nutnost   řešení takovýchto   nesportovních prohřešků.   Doporučuji
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2010
Pro mě nadšeného fanouška   fotbalu to je jedinečný   počin navíc mých   oblíbených herců. A ta   vulgarita? Četl jsem tehdy v   tisku přepis záznamu hovorů   pana Horníka, předsedy   rozhodčích Brabce a   dalších. Oni tak opravdu   mluvili! Škoda, že aféra   tak trochu vyšuměla,   několik lidí odešlo nebo se   vyměnilo, ale korupce je   pořád. Začíná už od   nižších soutěží a   prorůstá všemi fotbalovými   složkami.
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Ivánku skvělé načasování   skvělé ale z fotbalem to ani   nehlo pamatuji jak 85 snad se   našla v Maji taška z   dokumentem o Bohemce a   řešilose to uplně jinak
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Je nutno podotknout že na   divadelní představení   pánů Čtvrtníčka a Lábuse   by se neměli dívat ti,   kterým fotbal nic neříká a   nesledovali průběh toho   korupčního skandálu a   velké ostudy která naší   kopanou postihla a hodně   pošpinila. Protože to   prostě nepochopí, celé ty   dialogy, co znamenají ty   kapříci, hrušky a jablka a   já nevím čím vším   ještě hlavní aktéři   korupce kryli peníze. V   deníku Sport jsem tu kauzu   sledoval a většinu všech   odposlechů si přečetl.   Veselé čtení to nebylo.   Tolik lidí co do toho bylo   zapleteno, u některých bych   to možná ani nečekal.
Ale teď k samotnému   představení. Pánům   Čtvrtníčkovi a Lábusovi se   všechny ty odposlechy tak   zalíbili, že se rozhodli   udělat divadelní hru.   Všechny rozhovory, které   probíhají mezi několika   dvojicemi, podali tak, jakoby   všechny byli z úst pouze   Horníka, toho času šéfa   Viktoria Žižkov a Milana   Brabce, šéfa rozhodčích.   Ačkoliv se nejedná o veselou   kauzu, u téhle hry jsem se   opravdu bavil. Pravda,   postrádá to asi logiku, ale   to se prostě nedalo. Já se u   toho smál, že jsem z toho   slzel. To jejich podání a   všechny ty hlášky. Sice   každý druhý slovo je   vulgarita, ale vyjde z toho   taková věta, že to ani   není možný. Těžko napsat   jednu, to se musí slyšet.   Jedna slušnější co mně   hodně pobavila, ale takhle to   nevyzní, ovšem fotbalový   fandové budou vědět.   "Pane Němec, já mám   stejnej zájem jako vy!"   a takových je tam plno,   celý, příjemnou hodinu   trvající divadlo.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Divadelní přednes   policejních odposlechů v   podání této dvojice jsou   podívanou jen pro   otrlé.Radši nedomýšlet co   se nedostalo ven na veřejnost   myslím že by to byl   mnohodílný trhák.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Nejsem fotbalový fanda a   rozhodně jsem nepochytil   všechno z čeho si dělají   tvůrci a hlavně herci   legraci ale to nic nemění na   faktu, že mi to celý   přišlo o ničem a to, že   každých 15 vteřin padne   sprostý slovo opravdu není   vtipný ale samoúčelný a   trapný. A to ani nemluvím o   třešničce, kterou na konci   přihodil Polášek. Ale lidi   se u toho řezali jak blbý.   Nechápu.
brnvl2105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Klasický   Čtvrtníček.Pamatuji i   reklamy na internet. Pokud   někomu nevadí sprostá slova   kterých je dost,tak můžu   doporučit. Pouze dospělým.
BlackElvis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Skvělé divadelní   představení plné skvělých   vulgárních výrazů.   Čtvrtníček je rozhodně   velmi zábavný komik.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2007
Excelentní divadelní   představení o známé kauze   korupce v českém fotbalu.   Prostě i z průšvihu se dá   udělat perfektní zábava.   Jediné co mi tak trochu   vadilo byla sprostá mluva,   ale ta k tomu tak trochu   patří.
grunge1492
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2007
tak tak, Čtvrtníček se   stává čím dál víc   populární a tu jeho   "všeobecnou"   popularitu odstartovalo   právě toto představení,   potom Kinobox, reklamy, atd.   Ve spojení Jirkem Lábusem a   se Žvýkacím Pytlem + hudba   na téma Branky body sekundy -   není co dodat - paráda
caseyjones
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2007
Pro ty co si chtějí   zavspominat na korupci ve   fotbale a tež se tomu, už   dnes zasmat, i když to byla   pravda kterou normalní   člověk nemohl a nebo spiše   nechtěl vidět. Hlavně že   jeho tým vyhral a dostal se   na lepši umystění v ligové   tabulce.
tymo23
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Korupce,vulgarita.To jsou asi   nejvýstižnější slova   nejen pana Hor.a td.Divadelní   představení   Čtvrtníček,Lábus se   vydařilo a myslím že   protagonisté se do své role   perfektně vcítili
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2006
...Vono je tam sice kamáráde, ale ...
Člověk ani nemusí vědět   oč tam jde, ale zaručeně se   zasměje. Pokud vám nejsou   proti srdci sprostá slova,   skoro až hospodské   jednání, tak doporučuji :D
sluníčko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
Ivánku,kamaráde,můžeš mluvit,aneb, Tak to mi ho te
Tak to nemá chybu !!!!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih6205minih6205Devět kruhů pekla (1987) 
Devět kruhů pekla n
minih39672minih39672Hadí tanec (2005) [TV film] 
Hadí tanec n
minih4310minih4310Blbec z Xeenemünde (1962) 
n
minih40671minih40671Temný úsvit (2006) 
Rescue Dawn n
minih47368minih47368Dům na konci města (1977) [TV inscenace] 
Dům na konci města n
minih34128minih34128Na pokraji smrti (2002) 
Half Past Dead n
minih142809minih142809Inferno (2016) 
Inferno n
minih39481minih39481Válka světů (2005) 
War of the Worlds n
minih159725minih159725Čarodějův učeň (1989) [TV hra] 
n
minih50497minih50497Frasier (1993) [TV seriál] 
Frasier n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Chalupa je hra (2005) [TV cykl...

05:05 - 05:30

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

5 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

100 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Montenegro

Montenegro
Montenegro

Naposled navštívené:
Montenegro

Montenegro
Montenegro