reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Josef Suk pohledem Jiřího Věrčáka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.7.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25343minih25343Kostičky (1997) [TV pořad] 
Kostičky n
minih3759minih3759Ben Hur (1959) 
Ben-Hur n
minih44762minih44762Zvon pro Adano (1945) 
A Bell for Adano n
minih7850minih7850Generál na inspekci (1949) 
The Inspector General n
minih54937minih54937Amon Amarth - Live at Grand Rokk Reykjavik Iceland (2004) [DVD] 
n
minih21210minih21210Touha (1958) 
Touha n
minih22549minih22549Viridiana (1961) 
Viridiana n
minih36656minih36656Adamovo tajemství (2003) 
Young Adam n
minih2929minih2929Američtí vojáci (1994) 
Deadly Heroes n
minih62287minih62287Let It Be (1970) 
Let It Be n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
8   - Erkul
5   - Agostino
5   - REKBRIT
6   - R.RICKIE
7   - satyr
6   - Bogy

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

69 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

14 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

54 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

59 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139522
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Dvojníci (2016)

Dvojníci
Docela dobrá   oddechovka,převládají   povedené a humorné scény   nad nuceným humorem ,herecké   obsazení v pohodě O.Sokol   zvládl dvojroli v více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.856/0.823