reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Gambler

Hard Eight

Další název:
Sydney
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
101 minut
„Štěstí je třeba jít naproti, jinak o všechno přijdete.“

Celkové hodnocení filmu Gambler

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2011
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2014
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2012
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.1.2012
Kaaza
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2011
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.7.2011
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2014
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.7.2011
johan36
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3588minih3588Barbarské noci (?) 
n
minih36722minih36722Král Artuš (2004) 
King Arthur n
minih71115minih71115Zobani (1993) [TV film] 
n
minih101434minih101434Slečna Pondělí (1998) 
Miss Monday n
minih24317minih24317Žena pro tři muže (1979) 
Žena pro tři muže n
minih49231minih49231Chromofobie (2005) 
Chromophobia n
minih55780minih55780Vasjok Trubačov i jego tovarišči (1955) 
Vasjok Trubačov i jego tovarišči n
minih62555minih62555(K)Lamač srdcí (2010) 
L'arnacoeur n
minih16157minih16157Pohřeb v Berlíně (1966) 
Funeral in Berlin n
minih60841minih60841Děsivé prozření (2009) [TV film] 
Do You Know Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
8   - curil
7   - pataamat
4   - Agostino
7   - volam.sa.p
8   - Akana
5   - R.RICKIE
7   - satyr
8   - Zimmy871
7   - MildaX
5   - ponorka.ba
7   - Kaaza
7   - petule611
6   - rosta12
5   - Vok
9   - fidelio
4   - johan36
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140545
Osobností: 602590
Fotografií: 520690
Plakátů: 252168
Obsahů a biografií: 129564

Poslední komentáře

Faults (2014)

Faults
Svobodná vůle a kontrola   mysli je hlavní dějovou   linkou konverzačního   příběhu o manipulaci   člověka. Výborně napsaná   dramatizace, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pouta (2009)

Ano

Pouta
Nevím ale tohle je podle mě   jeden z nejvíc nedoceněných   filmů naší provenience,   atmosféra, kamera , výběr   hlavního hrdiny, soundtrack, více >

Autor: ganmiki | Hodnocení: 8 / 10

12 kol (2009)

12 kol
Standardní akční snímek,   kdy jedna akce střídá   druhou, má to patřičný   švih, napětí a dostatečný   elán. Když se to rozjede,   neexistuje více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Larva (2005) [TV film]

Larva
Televizní ekohoror nemající   čím překvapit. Dějová   šablona je stále totožná   už od dob Spielbergových   Čelistí, CGI efekty jako z   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Medveď obdivovaný aj zatracovaný...

História tatranského medveďa

Medveď obdivovaný aj zatracovaný
Budem úprimný, skôr taký   základný dokument, na   slovenské pomery až   obyčajný. Nie zlý, to   vôbec, ale slovenskí   dokumentaristi sú silní více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.552/0.521