reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Blízke diaľavy

Další název:
Blízké dálky
Žánr:
Rok:
1979
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1.8.1979
„Film o lásce, která překonává vzdálenosti.“

Celkové hodnocení filmu Blízke diaľavy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.1.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.5.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.10.2010
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2009
pepatulen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.12.2015
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31998minih31998Zlé časy (1975) 
Hard Times n
minih6818minih6818Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu (1963) 
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb n
minih2351minih235120 000 mil pod mořem (1997/1) 
20 000 Leagues Under The Sea n
minih32639minih32639Pusa (1999) 
La Buche n
minih38560minih38560Maska Junior (2005) 
Son of the Mask n
minih34058minih34058Zloději a vyděrači (2001) 
High Heels and Low lifes n
minih42969minih42969Dannyho parťáci 3 (2007) 
Ocean's Thirteen n
minih12001minih12001Manželství na úvěr (1936) 
n
minih114585minih114585Návrat do minulosti (2000) [TV film] 
Zwischen Liebe und Leidenschaft n
minih33902minih33902Proroctví: Černí andělé (2000) [Video] 
The Prophecy 3: The Ascent n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.9 %
1   - curil
3   - jarda53
6   - Kuvik
4   - satyr
4   - decepticon
6   - rosta12
9   - tvo
3   - pepatulen
8   - moramp

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

41 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

11 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.532/0.505