Zari
ohodnotit

A nebojíš se, princezničko? [TV inscenace]

Další název:
A nebojíš se, princezno?
Žánr:
Rok:
1980
Délka:
54 minut
„O princezně, která pochopila, co je v životě nejcennější.“

Komentáře k filmu A nebojíš se, princezničko?

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Tak ten dnešní los na   nedělní pohádku tedy   nedopadl dobře. Tahle   papundeklovla mi lezla na   nervy vnitřními monology,   kulisami a také protagonisty.   Mimo pana Brodského. Hlavně   mi byl divný „moudrý“   král. Kdyby byl skutečně   tak moudrý, tak by tu   princeznu nikdy nechtěl za   manželku. Ano, protože byla   o tolik mladší. A ten konec?   Hanba mluvit, hanba psát.
petrusmev
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.10.2014
Nemám příliš rád   filozoficko-melancholické   pohádky, ve kterých postavy   hluboce řeší své   psychologické problémy.   Připadá mi, že jsou určeny   spíš dospělým - které   dítě hloubá nad tím, zda   si 25letá princezna má vzít   50letého krále, byť by byl   sebemoudřejší? Ale třeba   to děti vidí jinak a   nastolení různých takových   otázek je pro je jejich   život inspirativní.   Zpracování nevybočuje z   řady studiových pohádek,   jen Lenka Pichlíková je tam   neuvěřitelně krásná a   kamera si toho náležitě   všímá.
topipig
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2019
Československá televizní   tvorba pro děti v   sedmdesátých a osmdesátých   létech měla ve zvyku   přepracovávat pohádkové   příběhy od německých nebo   francouzských autorů a   nejinak je to u této   báchorky, která byla   zfilmovaná na motivy   spisovatele Charlese   Perraulta, známá jako Oslí   kůže.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama