Jeden svět

Komentáře uživatele Matematicka

Matematicka

Matematicka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jiřina Forbelská

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 374
100 + 1 princezna
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.6.2012
příjemná oddechová pohádka
Příjemná oddychová   pohádka na nedělní   odpoledne. Příběh byl   velice zdařilou   "moderní" autorskou   pohádkou, která paroduje   obvyklé pohádkové postupy   (spousty hádanek,   "vysvobozování" ad   absurdum, spousta kouzel a   čarování...). Nechybí mu   ale pohádkovost a vše   nakonec dobře dopadne -   nepřátelé se smíří, zlý   čaroděj se stává sluhou   hodného krále, princové   slaví svatbu s princeznami...   Příběh je zasazen do   období secese, čemuž   odpovídají rekvizity i   kostýmy. Velice příjemné   je herecké obsazení   vedlejších rolí,   především králů a   královen. Mně osobně se   nejvíce líbil Viktor Preiss.   Pohádka je svým charakterem   určena spíše starším   dětem a dospělým, kteří   se u ní mohou příjemně   pobavit...
12 měsíčků (Dvenadcat mesjacev)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2015
pohodové pokoukání s nejmenšími dětmi
Stará ruská animovaná verze   pohádky o 12 měsíčkách.   My známe pohádku trochu   jinak, ale tahle verze s   krutou královnou je obsahově   taky zajímavá.
"Ona má spoustu   dobrých učitelů, ale myslí   si, že se nepotřebuje nic   učit... a to je pro vládce   moc špatné..."
Kromě toho je také   příběh situován do   posledního dne v roce, kdy by   se všichni měli   "zamýšlet nad tím, jak   prožili uplynulý rok a v   čem by se mohli v příštím   roce zlepšit..."
Myšlenkově je pohádka   inspirativní.
Animace   se mi také velice líbila   (vzhledem k době vzniku).
Doporučuji.
Abaj a Žabaj
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2011
Velice pěkná předloha
Velice pěkná předloha -   Abaj a Žabaj jsou dva   držgrešlové, kteří se ve   svém držgrešlovství   neustále předhání a pro   pětník by si nechali koleno   vrtat. Tak vzniká mnoho   komických situací, které   nás mohou přimět k   zamyšlení nad naším   vlastním vztahem k majetku...   Proto stojí pohádka za   zhlédnutí! Herecké   obsazení je poněkud   slabší, kulisy a kostýmy   spíše divadelní než   filmové.
Ajťáci (The IT Crowd)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2013
Sitcomy jsem zatím příliš   nesledovala, ale díky tomuto   jim asi začínám přicházet   na chuť. Tematicky je mi   seriál docela blízký,   ajťáků znám hodně :-)
Skvělá oddechovka.   Nadsázka (ale stále spíš   řetězení situací, které   by se mohly stát i mě :-)),   občas trochu drsná, ale   nikdy ne příliš vulgární.   Stojí za to se občas   podívat na život trochu s   odstupem :-)
Zajímavé   komentáře: Savio,   volam.sa.pistik, azenka.
Americké srdce (American Heart)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.5.2013
Drsné a civilní drama
O tom,že dostat se ze dna   není zdaleka tak jednoduché,   i když máte dobrou vůli a   velice dobrou motivaci. Syn je   přeci jen synem, i když se   zrovna nehodí do spousty   plánů a otec si potřebuje   poradit především sám se   sebou. A pak je tu ještě   jedna mladá dáma, která -   zdá se - ho má opravdu   ráda. Nebude mu syn   překážet? Ani být dobrým   otcem (synem) není moc   jednoduché a stojí to   spoustu námahy. Hlavně že   se mohou jeden o druhého   opřít... Drsné drama,   skutečné drama tří lidí z   Ameriky 90. let. K tomu velice   dobré herecké výkony.   Myslím, že stojí za   vidění.
Zajímavý   komentář: rockwoman.
Anděl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2012
Velice pěkný, dobře   zahraný film s pěkným   duchovním poselstvím. I   malý kluk se může zachovat   jako anděl a často   nestačíme na všechno sami,   proto svého anděla   strážného prostě   potřebujeme i my dospělí...
Anežka Česká
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.8.2013
Inspirativní osobnost
Sv. Anežka, velká osobnost   naší historie, kultury i   našeho národa, dostala ke   svému výročí tento   dokument. Nebo jsme ho spíše   dostali my, abychom viděli a   inspirovali se životem ženy,   která svůj život obětovala   pro druhé.
Animované biblické příběhy (Animated Stories from the Bible)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2013
Úroveň jednotlivých dílů   dost kolísá. Celkově ale   příjemná animace a   poměrně zdařilé   zpracování biblických   příběhů, vhodné jako   doplněk četby Bible   (určitě ne jako jeho   náhrada!) pro mladší děti.   Nic lepšího zatím nemáme   :-)
Antonín - Boží bojovník (Antonio guerriero di Dio)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Velký příběh velkého   světce, který "dal své   tělo za lásku". A co my   jsme ochotni dát za   lásku?
Líbil se mi   scénář, který stavěl na   přátelství Antonína a   "hříšného"   Folka. Další kvality filmu   jako herecké výkony apod.   jsou pro mě v tomto   případě nepodstatné,   stejně jako ne úplně   profesionální český   dabing, v kterém jsem film   viděla na TV Noe. Díky za   možnost vidět tento film!
Aprílová romance
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2011
Obdivuji
Obdivuji práci všech, kdo se   na tomto krátkém skvostu   podíleli. Udělat takový   filmeček z krajek muselo dát   hodně zabrat. Příběh je   krásný fantazijní a naší   dvouleté dcerce se moc   líbil.
Arabela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2015
Nechápu, jak si někdo může vzít za manželku žensko
Krásný, poetický seriál   pro celou rodinu. Zaměřený   především na napětí a   humor, ale jsou chvíle, kdy   to stačí. K tomu ještě   prolínání "světa   pohádek" a   "lidského světa".   Celkově úžasný seriál pro   "kouzelné" chvíle   plné fantazie s vašimi   blízkými...
Zajímavé komentáře:   green-tea, jmenuji.se.libor,   MARI0.
Ararat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2012
Tématem filmu je složité hledání pravdy v minulost
Z mého pohledu opravdu drama,   jak má být (myslím   příběh, ne herecké   výkony). O genocidě Arménů   jsem toho také moc nevěděla   a jsem ráda, že jsem se to   dozvěděla touto cestou -   tedy dramatem několika osudů   (byť zřejmě smyšlených),   do kterých zasáhla. Genocida   jako taková nám asi nic moc   neřekne, pokud za ní   nebudeme vidět konkrétní   příběhy konkrétních   lidí. Toto drama je opravdu   mnohovrstevné, hluboké a   plné významů, všechny jsem   asi ani na první zhlédnutí   nezaznamenala či nepochopila.   Také doporučuji diskutovat o   tomto filmu s dalšími, kdo   ho viděli, to určitě   pomůže do filmu více   proniknout - a myslím, že to   stojí za to. Zajímavých   postav i myšlenek je v něm   opravdu hodně. Moc se mi   líbil symbol granátového   jablka - jako symbol   vytrvalosti a vůle k životu,   kterou člověk má, versus   nesmyslnost některých   předpisů, které vám   zapovídají si do určité   země přivézt "ovoce   či zeleninu" (přesto co   pro vás může granátové   jablko znamenat).
Zajímavý komentář:   Frolíček
Architekt odpadu (Garbage Warrior)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2012
Poměrně dramatický dokument   o velice zajímavém člověku   - jakýmsi novodobým Noem, ke   kterému se navíc sám   přirovnává. A tak jako asi   Noe ve své době potýká se   s nepochopením a s nevolí   firem i státních úřadů a   úředníků, kterým vadí,   pokud někdo chce vyjet ze   zajetých kolejí, které už   jsou přece tak dlouho   vyježděné a všem to   vyhovuje... Nezávislost jeho   domů je obdivuhodná a jeho   vytrvalost, s kterou jde za   realizací svých snů   (tentokrát ne typicky   amerických, protože si při   tom nevydělá miliony dolarů   a ještě se umaže od hlíny)   také. Dokument obsahuje   různé zvraty - je libo   základní seznámení s M.   Reynoldsem, drama jeho boje se   senátory při snaze o   prosazení vhodného zákona   nebo M. Reynolds jako   milosrdný Samaritán, který   naučí postavit vhodné domy   své bližní stižené   přírodní katastrofou? Se   všemi těmito polohami se tu   můžete setkat. Pokud vás   víc zajímá, jak ty jeho   domy fungují, doporučuji   český dokument   "Zeměloď pluje" o   prvním českém domu M.   Reynoldse. Čeští tvůrci   vyšli myslím více vstříc   české kutilské duši :-)
Svědectví praktického katolíka
Dokument, který není asi   nějak zvlášť úžasně   zpracovaný, ale to vůbec   nevadí. Samo svědectví   Augustina Navrátila je velice   oslovující a stojí za   vidění. Jeho zásada:   "Modli se a pracuj -   pracuj tak, jako by záleželo   jen na tobě a modli se tak,   jako by záleželo jen na   Bohu", prakticky   uplatňovaná ve všech   situacích jeho života, zve k   následování. Opravdový   hrdina všedního dne, jehož   odvaha až zaráží.
Autíčka (Auto B. Good)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Vizuálně velice pěkně   zpracované. Líbí se mi i   nápad s oživlými autíčky,   který je určitě   přitažlivý pro kluky.   Příběhy a humor   jednotlivých epizod jsou ale   z mého pohledu dost slabé.   Moralizování a zase   moralizování, a to vše v   silně americkém stylu. My   tady "za louží"   smýšlíme mnohdy jinak.   Epizodu o občanství, na   kterou jsem se dívala, jsem   ani nedokoukala...
Autíčková romance
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2011
Milá pohádka
Milá pohádka o tom, jak   dobré úmysly a čistá   láska zvítězily nad zlobou   a nenávistí. Hlavními   hrdiny jsou zde autíčka,   která mohou měnit své   podoby - stávají se z nich   rytíři, letadla apod.   Pěkná animace i příběh.
Babička čarodějka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2013
Pohádková multikulturalita
Myslím, že Gene Deitch nám   tady svými krátkými filmy   pro děti v dobách komunismu   podporoval to, čemu se dnes   vznešeně říká   multikulturalita. Jeho   zpracování různých   světových pohádek vždy   odpovídá té které kultuře   - v tomto případě italské.   A tak kromě vaření kaše   můžeme vidět i vaření   špaget - to vše v kulisách   slunné Kalábrie. Víc tady   vynikne stará lidová   moudrost, že "Kdo si co   navaří, to si také   sní", Antonín totiž   musí všechny uvařené   špagety spořádat sám. A   zůstává zjištění, že   kdo chce moc, nemá nic -   proto hodná babička   zakázala Antonínovi dotýkat   se hrnce :-)
Balto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2014
Skvělá podívaná pro celou rodinu
V podstatě ve všem   souhlasím s uživatelem Naki.   Krásný příběh o tom, jak   odvaha a vytrvalost tažných   psů a jejich psovodů   zachránila zdraví a životy   dětí v odlehlém aljašském   městečku. Jde o skutečný   příběh a Balto skutečně   má svou sochu v newyorském   Central Parku. Navíc jsem   ocenila úvodní a   závěrečnou hranou pasáž s   babičkou, která celý   příběh vypráví své   vnučce. Kombinace hraného a   animovaného filmu nepůsobí   vždy dobře, ale tady se to   povedlo. A nebýt Balta, tak   by tu nebyla tato babička,   která vypráví příběh,   ani její vnučka...
Humorné pasáže i   napětí jsou někdy s   nadsázkou, ale tak to asi v   animovaném filmu může a má   být. Krásná klasická   animace. Skvělá podívaná   pro celou rodinu.
Barberbieni: Zpívající včelky (Barberbieni)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.3.2014
Detektivní pátrání ve Vatikánu
Téměř detektivní   pátrání malé holčičky,   která se nudí o   prázdninách ve Vatikánu,   kam se přestěhovala s   rodiči, když tam tatínek   dostal práci jako velitel   Švýcarské gardy. Celkově   poměrně naivní zpracování   s mnoha nelogičnostmi v   ději, ALE: dobrý nápad s   oživlými zpívajícími   včelkami, s papežem jako   zahradníkem a přitažlivé   prostředí Vatikánu. Pro   malé děti (příp. i s   jejich rodiči, kteří se   podívají kvůli dětem)   myslím poměrně povedený   film.
Barbie - Princezna a švadlenka (Barbie as the Princess and the Pauper)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2013
Pěkný animovaný muzikál pro nejmenší holčičky
Několik důvodů, proč je   dobré tento film vidět: 1)   Jsem holčička a miluju   bárbíny a keny a chci jich   vidět hodně najdenou; 2)   Chci vidět kocoura, který i   když štěká, nekouše; 3)   Chci vidět Kena, který hraje   na klavír, aniž by se   dotýkal kláves. Pokud pro   vás neplatí ani jedna z   výše uvedených variant, pak   je tu ještě možnost, že   máte doma malou holčičku   (nebo dokonce více), která   má ráda princezny a   pohádky... a proto jsem se na   tuto pohádku vlastně dívala   a jako takové se to dalo   vydržet, i když mě to   trvaleji ani neoslovilo ani   neoslnilo. Ale to asi není   potřeba...
Bhútán - hledání štěstí (Bhútán - Hĺadanie šťasta)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.4.2012
Krásná příroda,   sympatičtí lidé, kteří   smýšlí o světě a o   životě v mnohém jinak než   my. Takový je Bhútán v   dokumentu Pavla Barabáše. Je   to první jeho dokument,   který jsem viděla, takže   nemůžu srovnávat. Ale jeho   zpráva o putování jeho   expedice má svou poetiku.   Stojí za to vydat se s ním   na místa, kam se ve   skutečnosti asi nikdy   nedostanu. Nejzajímavější   pro mě bylo zjištění, že   lidé v Bhútánu se v rámci   své víry a svých tradic   modlí i za nás. A jen na   nás, jestli na sebe jejich   modlitby necháme působit...
Bieszczady
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2013
"Exodus" do Bieszczad
Zajímavý vhled do života   evangelických křesťanů v   Těšínském Slezsku koncem   20. století a jejich   zvláštní (v mnoha ohledech   zázračný)   "exodus" do   Bieszczad. Jde o pohled   "zevnitř", jejich   vlastníma očima, takže   nutně zaujatý. I tak myslím   stojí za vidění a   zamyšlení, co zmůže   neochvějná víra v Krista a   dobré společenství...
Bílé peklo (So weit die Füsse Tragen)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2012
Dlouho mě od zhlédnutí   tohoto filmu odrazoval jeho   český název. Když jsem se   k filmu konečně dostala,   zjistila jsem, že původně   se samozřejmě jmenuje jinak   (chápu, že původní název   nelze zcela přeložit do   češtiny, ale překladatelé   knihy se s tím vyrovnali   podle mého názoru líp).   Hlavní přínos tohoto filmu   vidím v tom, že mě nalákal   k četbě knihy Josefa Martina   Bauera "Kam až mě nohy   donesou", které bych si   asi jinak na dnešním   přesyceném knižním trhu   nevšimla, a upozornil na   téma ruských gulagů, které   se ve filmech příliš   neobjevovalo. Film je   "skutečnou" (o tom,   jak moc je asi skutečná   píše více autor ve   zmíněné knize) událostí   spíše inspirován, to bylo   pro filmové zpracování   jistě nutné. Tvůrci se   však vydali cestou přibarvit   ho poněkud pohádkově a i   křesťansky (ani jedno z   těchto zaměření mně   osobně nevadilo, ale   příběh jako takový to   samozřejmě dost posunulo).   Mně se filmový výsledek   líbil (oslovil mě víc než   o 10 let mladší Útěk ze   Sibiře), ale ještě víc mě   oslovilo "původní"   nepřikrášlené knižní   vyprávění. Nemyslím si,   že by tento film či jemu   podobné mohly řešit otázku   kolektivní německé viny či   viny (a trestu) osobní, to   bychom po nich chtěli   příliš mnoho. Stačí, že   kladou otazníky (a ty jsou ve   filmu oproti knize   zvýrazněny). Spolu s filmem   Útěk ze Sibiře stojí   určitě za vidění a obě   knihy za přečtení a vše   pak za zamyšlení...
Zajímavé komentáře:   Akana, MARI0
Billy Elliot
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2012
Anglický nezávislý film roku 2000
Život je krásný, I KDYŽ...   Ono "i když" je v   případě anglických   horníků ve stávce a jejich   rodin poměrně drsné... ale   i zde jsou přes veškerou   drsnost lidé, kteří mají   své sny a především   rodinnou soudržnost a pro   svou rodinu jsou ochotni   obětovat mnohé. Billy se má   stát "chlapem", a   proto boxuje... Trvá dlouho,   než jeho drsný otec   pochopí, že chlap může i   tancovat (a scéna, kde se to   stane, je opravdu vydařená).   Když to ale pochopí, stojí   za svým synem se vším   všudy. Některé motivy jsou   tu silně anglické a pro mě   ne tak snadno pochopitelné a   uvěřitelné, ale jestli   takhle žijí a uvažují   někteří Angličané, tak   proč ne. Síle příběhu to   neubírá, spíš asi   přidává na autenticitě.   Rodinná soudržnost   (především otec-syn)   tváří v tvář   překážkám a cesta za   vlastním snem plná trní -   jak lidské a reálné...
Zajímavé komentáře:   Pecik, 261972, boerum, Cora22,   Ela, lucymat.
Bílý medvědí král (Kvitebjørn kong Valemon)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2013
Tato severská pohádka mě   skutečně ničím nezaujala.   Osobně už nepotřebuji   vidět podruhé. Zajímavé   bylo snad jen vítání dcery   s otcem po několika letech   opět doma v zimním   království. Společné   válení sudů ve sněhu   starce a jeho dospělé dcery   :-)
Blázen jsem ve své vsi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2013
Krásný dokument o krásném člověku
"Kde je velká potřeba   poezie a malé platební   možnosti, tam dávej   slevu." Takhle prostě   uvažoval i žil Bohuslav   Reynek. Celkově velice   citlivě (vzhledem k tomu, o   kom je) komponovaný dokument,   ve kterém nic důležitého   nechybí ani nepřebývá. Ať   už Bohuslava Reynka znáte   hodně nebo vůbec, zde se o   něm dozvíte mnoho   zajímavého...
Boží vzkaz (The Grace Card)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2011
Film o Boží milosti
Jde o film o Boží milosti,   takže souhlasím s curilem,   že je spíše pro   náročnější diváky. Pro   křesťany bude asi podstatně   srozumitelnější, ale   příběh si může získat   každého. Film nepostrádá   napětí a akci, i když o ty   v něm tolik nejde - jde   spíše o dobrodružství ve   vztazích - člověka s Bohem   a člověka s druhými lidmi.   Dokážu i já nabídnout   pomoc tomu, kdo mě neustále   uráží nebo nabídnout ruku   ke smíření tomu, komu jsem   nějak ublížila? Sama to   často nedokážu, a právě   proto potřebuju Boží   milost.
Bráška
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2013
Přestože je film už dost   "starý" a dost   "americký", přijde   mi překvapivě   "svěží" i dnes. A   to jak v mírně komediálním   duchu - především   natáčení francouzského   "dokumentu" o   Kennym, tak i v představení   života tělesně   postiženého kluka a jeho   rodiny bez nasládlých   příkras. Tím skýtá i   dostatek příležitostí k   zamýšlení... Rozhodně   doporučuji a děkuji   uživatelce green-tea, která   mě tu na tenhle film   upozornila.
Bratr Paleček
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.11.2011
Spíše historická inscenace než pohádka
Toto filmové zpracování   příhod bratra Palečka se   vůbec nehodí pro děti, pro   ty je mnohem lepší   pozdější zpracování   Králův šašek. Toto je   spíše historická inscenace   se svébytným úhlem pohledu   na události, který mi není   úplně blízký. Řeší se   tu spíše   historicko-politické otázky   doby krále Jiřího z   Poděbrad než příhody   bratra Palečka.
Krásné kostýmy a hudba,   líbil se mi také Jaroslav   Kuneš v roli Palečka. Jinak   tento film i přes poměrně   zdařilou formu a lákavé   téma nakonec nebyl mým   šálkem kávy. Příhody   bratra Palečka mám velice   ráda a vřele doporučuji   film Králův šašek s   Viktorem Preissem v hlavní   roli.
Budulínek Mandelinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2012
Krásná Ladova pohádka   "naruby" v   převyprávění Štěpánky   Haničincové. Pohádka je   mírně upravená - jednak má   Budulínek běžnou lidskou   "velikost", jednak   tu větší roli než v   pohádce pana Lady hraje   babička. Zrovna její   herecký výkon mě příliš   neoslovil, zato Ladislav   Pešek byl jako tradičně   výborný. Pěkná pohádka o   napravení jednoho zlobivého   kloučka...

TV Program

ČT1 - Léta s Jaromírem Hanzlíkem

10:05 - 11:25

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Boží vojáci: Obléhání Malty

10:10 - 11:05

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

47 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Zalez do spacáku (2024) [TV se...

09:25 - 10:35

57 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10