Zari

Komentáře uživatele LucaCalone

LucaCalone

LucaCalone zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Lukáš Buchta

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Letopisy Narnie: Princ Kaspian (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Nejlepší díl z dosavadní trilogie
Nejlepší díl z dosavadní   trilogie, ano přesně tak,   film, který v sobě skrývá   nějaké   "poselství"   Začátek naprosto výborný,   abych řekl, velmi dobře se   na tento díl dívalo, a   chvílemi jsem cítil, že mě   to oslovou, možná to bylo   nadupanou hudbou, ale jinak   nevím jak to popsat. Trochu   mě zklamal konec, přišlo   mi, že autor scénáře už   nevěděl, jak to ukončit a   sáhl po nejrychlejší   variantě. To možná dělá   nějaké mouchy, samozřejmě,   že by se jich dala najít   spousta, ale proč ne? Pro   zpestření nudného večera,   velmi dobrý tip!
Román pro muže
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.3.2011
O čem, že to bylo?
Tak jak mám rád Miroslava   Donutila, tak přesně se mi   ten film nelíbil. Možná   jsem při jeho sledování   nedával pozor, ale to nebylo   kvůli tomu, že bych dělal   něco jiného, ale prostě mě   to nezaujalo. Třeba jsem   nepochopil skrytou pointu,   protože jinak nevím, čím   jiným omluvit tento hrůzný   počin. Vážím si pana   spisovatele, možná, že   kniha je o něčem jiném, ale   musím říct, že všechno   až na pana Donutila bylo   příšerné. Nedoporučuji,   ztráta času.
Svět patří nám
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Naprosto povinný snímek pro   každého Čecha, představuje   nám jak ta naše nátura   bojuje s gigantickým   nepřítelem, s humorem, ale   ne s ledajakým, s velmi   inteligentním a humorem na   úrovni, ve kterém byli   mistři, tito dva pánové.   Myslím, že film Svět   patří nám, by se měl   objevit ve vašem seznamu a s   velmi vysokým hodnocením.

TV Program

ČT1 - Skalpel, prosím (1985)

14:30 - 16:25

88 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství královských paláců

15:50 - 16:35

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

28 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

28 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce