Zari

Komentáře uživatele okindl

okindl

okindl zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
1984 (Nineteen Eighty-Four)
 
Přidáno: 1.12.2008
Sháním hudbu z tohoto filmu - hlavně hymnu
Ahoj všem, v tomto filmu je   perfektní skladba hymna   Oceánie. Nádherná   symfonická skladba. Pokud   někdo ji někdo máte či   víte jak a odkud ji sehnat   prosím dejte mi vědět.   okindl@centrum.cz
To je hrůza....
To se fakt nedá... To se fakt   nedá... To se fakt nedá...   To se fakt nedá... To se fakt   nedá... To se fakt nedá...   To se fakt nedá...
Harper
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2018
Dobrá detektivka
Myslím že je to detektivka s   atmosférou. Není to bůhví   jaká zápletka a herecké   výkony taky nejsou oscarové,   ale mám rád tu dobu a   krásnou čitelnost postav.   Newman si hraje na Marlowa.   Ale není to vulgární, není   tam "za každou   cenu" sex, ironie a není   to přepálené tak jak se   dnes točí hromada   "vícežánrových"   detektivko+romanticko+mysterio   zně+dramaticko+komedií.
Kvintet (Quintet)
 
Přidáno: 20.8.2016
Ucouraný
Ano obsazení dobré, ale je   to nuda. Byla to nuda už   před cca 20ti lety kdy jsem   to viděl poprvé (bylo mi 20)   a je to nuda stále. Je to   škoda.
Masaryk
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.10.2017
Zklamání
Konečně film o synovi TGM.   Osoba málo populární a   pokud by nebylo tolik   mystéria okolo jeho smrti tak   se o něm mnoho nemluví.   Čekal jsem něco   životopisného. Mohl se tam   objevit TGM a třeba i   K.Čapek. NE, NE, NE. Prostě   šukáme, fetujeme a duševně   se hroutíme. A nakonec   nemohli opomenout - smrt.   (skočil/spadnul/vystrčili).   Asi to lépe odpovídá   dnešní době a tvůrčímu   týmu.
Nikdy nejsme sami
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.3.2018
Tento jistě zajímavý a   hodnotný film spojuje   nespojitelné a nastavuje   zrcadlo něčemu co se chce   odrážet. Mátožnost postav   krásně vykresluje mátožné   postavy. A právě to   spojování a nastavování a   sdělování nesdělitelného   je typické pro podobně   adresné snímky. Pokud Váš   přehrávač disponuje   tlačítky "rychlý posun   vpřed" a   "stop" máte   vyhráno. Pokud ne vřele   doporučuji ten křížek v   pravém horním rohu rámu   aplikace.
Pozemšťan (The Man From Earth)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2018
Dabing - hrůza - otřesné
Téma filmu mne velmi zaujalo   a komentáře vesměs kladné.   Paráda už se nemohu dočkat.   Dívám se prvních 10 minut.   Dabing - kdo to dělal? To je   hrůza. Amatéři, navíc   dabéři s nářečím.   Opravdu takto ublížit filmu.   Sakra to už to neumíme?
Sezn@mka
 
Přidáno: 25.12.2016
Jedno shlédnutí a dost!
Ještě že jsem to stáhnul   ilegálně, nezaplatil ani   korunu a díval se na to v   práci a tedy   "spálil" služební   elektrický proud. Humor - tak   naivní až infantilní,   romantický - Lelíček ve   službách Sherlocka Holmese   je romantičtější.   Techcnické provedení nemohu   posoudit, ale obraz se   neškubal a neblikal. Nic   lepšího se o tom nedá   říci. Ale přece: Horší   filmy točí jen Daniel Landa.

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

8 minut již uběhlo
142 minut zbývá do konce

ČT2 - Přidej se (2004) [TV cyklus]

02:20 - 02:35

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce