Zari

Komentáře uživatele morycze

morycze

morycze zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2010
Byl jsem na tom v 3D kině s   přítelkyní a bomba.   Jelikož mám rád sci-fi tak   mě tenhle počin nemohl   minout. Přítelkyni se na   tento film moc nechtělo,   když viděla vojáčky a   chodící tanky, ale nakonec   to byl pro OBA   nezapomenutelný zážitek..   Ona se vyžívala v   romantickém příběhu a   všech těch světýlkách a   já v bojové technice RDA a   vůbec v grafické stránce   filmu.. PROSTĚ BOMBA, ALE   CHCE TO JÍT DO 3D-ČKA..
Já, legenda (I Am Legend)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Povedený film. Je sice   pravda, že animace lidí   zmutovaných virem nejsou   příliž povedené, tedy   alespoň mně to tak   připadá, ale jinak není co   vytknout. Rozhodně jsem se u   filmu nenudil.
Klikař Charlie (Good Luck Chuck)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Celkem povedená romantická   komedie. Vtipných scén je   tam opravdu dost a tak je o   zábavu postaráno. Ke konci   už se ale děj táhne a   člověk si říká, že už   by mohl být konec.
Monstrum (Cloverfield)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2008
Výborný film s ještě   lepší kamerou. Scéna okolo   35 minuty, kdy přímo před   kamerou postupují vojáci za   plné palby k monstru je   geniální.
Once
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Perfektní film. Snad jediná   věc která mi přišla divná   bylo jak se markéta ptá   mámy, jestli byli v parku, ta   odpoví že ano, ale šli hned   domů protože Ivanka byla   unavená.. Vzápětí de   markéty máma udělat   večeři a opět zazní   otázka jestli šli dnes do   parku. Tak to mi přišlo   trochu divné. Ale jinak   opravdu povedený film. Hudba   samozřejmě skvělá....
Predátoři (Predators)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.7.2010
Nemohu hodnotit jinak než:   TOTÁLNÍ PROPADÁK... Možná   to přišlo tak směšné a   vtipné jenom mě, ale   nemůžu se udržet smíchy   když jdu na nový film a   dostanu predátor 1 bez   arnolda... Okopírované   scény mě opravdu pobavili.   Jinak půlka filmu chození po   lese a pralese.. nerozumím   tomu... škoda peněz za kino   :-)
Roming
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Naprosto nudný, nevtipný,   nesmyslný film. Skoro jsem   párkrát usnul, což se mi   nikdy u filmu nestává. Za   komedii se dá maximálně   považovat to, že tenhle film   vůbec natočili.
Slunovrat (Solstice)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2008
Průměrný horor, který   není ani tak strašidelný,   ani zábavný. Klasický   scénář, přičemž duch   mrtvého si vybere jednoho   člověka, kterého pomocí   různých "znamení"   dovede k objasnění své   smrti, aby mohl duch v klidu   odejít.
Svítání (Daybreakers)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.1.2010
6/10
Tak jsem zhlédl tento film a   pro mě tedy veliké   zklamání.. Film vlastně   skončí dřív než začne,   pořád čekáte, že se děj   rozjede, přijde nějaká   akce, ale nestane se tak a pak   jen tma a titulky.. Na konci   jsem měl z tohoto počinu   opravdu smíšené pocity..   myslím, že potenciál   scénáře nebyl využit...
Štěstí na dosah (The Pursuit of Happyness)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Velmi pěkný film. Myslel   jsem si že role taťky   Willovi nesedne, ale opak byl   pravdou. So, let's watch
Temný úsvit (Rescue Dawn)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2007
9/10
Nejprve jsem si myslel, že   úvod filmu bude velmi nudný   jak už to taky bývá   (příprava na misi atd.), ale   akce přichází již po pár   minutách a rozhodně je na co   se dívat. Pro příznivce   válečných filmů jasná   volba.
Vetřelci vs Predátor 2 (AVPR: Aliens vs Predator - Requiem)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Na tento film jsem se velice   těšil, ale je velkým   zklamáním.
Začátek   nebyl špatný,.. krátká   potyčka na predátorské   lodi, následné havarování   na zemi.

Při   scéně na planetě   predátorů, jsem si   říkal:" jo tenhle film   bude mít šťávu", ale   neměl, tedy alespoň pro mě   ne. Jak už tu bylo řečeno   je tam dost "chyb",   upadlá ruka, Kelly - řadový   mariňák - jenž zvládá s   přehledem řízení   obrněného transportéru i   vrtulníku, predalien v roli   matky přičemž se později   vylíhnou normální vetřelci   a né predalieni. Také mi   přišlo divné, že autoři   občas použili hudební   doprovod ze starších   snímků (predator apod.),   jakoby jim došli peníze na   pár zvukových efektů tak   sáhli do archivu po staré   znělce.

Než   jsem se stačil rozkoukat, už   tu byla finální   "bitka" mezi   predátorem a predalienen,   která skončila dříve než   začala.

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

40 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

70 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

0 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce