Duben

Komentáře uživatele monchu

monchu

monchu zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Monika

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 31
(J)elita ze střídačky (The Benchwarmers)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.11.2007
Ač nerada musím přiznat,   že mě film hodně zklamal. O   to víc nerada protože mám   Roba Schneidera ráda. Po   zhlédnutí traileru sem se na   něj hrozně těšila.   Bohužel musím podotknout,že   v traileru bylo vpodstatě   všechno vtipné z celého   filmu. A když už to ve filmu   konečně bylo, celá   komičnost situace se úplně   stratila v nevýrazném   dabingu. Fakt, že Schneider   tady vypadá jako bezdomovec a   zatím žije v krásném domě   a s krásnou manželkou bych   přešla. Korunu všemu ale   nasadil blonďatý brácha,   který vypadal jako   retardovaný Ivánek z   Mrazíka. Jeho role byla   vážně přehnaná a myslím,   že kdyby tam nebyla hodně by   to filmu pomohlo. Potom se   taky čekala, že ti tři   založí tým tvořený   šikanovanými dětmi, ne že   všechno odehrají sami a   všechno sami vyhrají - i   když nechápu jak je to   možné, když dva ze tří   ani neuměli držet pálku. I   samotné zápasy mě po   chvíli začli nudit, protože   to bylo pořád to samé.   Nastoupili po sobě ti dva,   všechno zkazili, potom   přišel Schneider, hodil   jednoho nebo dva za plot a pak   jsme jenom viděli jak slaví   vítězství.
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Tento druh hororů mám ráda.   Starý děsivý dům,   tajemství... Všechny tyto   duchařské horory mají   stejnou zápletku, proto je   důležité udělat NĚCO   čím se film odliší.   Bohužel tady se to něco   nestalo, děj byl lehce   předvídatelný. Nejvíc se   mi líbila ta část, kdy ta   malá holčička vylezla na   střechu a oni ji   zachraňovali a taky konec   filmu byl výborný. Bohužel   nic jiného mi už tak v   hlavě neuvízlo. Jedním z   největších kladů filmu je   obsazení Ryana Reynoldse. Co   si budeme říkat, film sem si   pořídila hlavně kvůli   němu:). Přesto když budete   mít možnost ho vidět   nezahazujte ji
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Tenhle film se rozhodl nedbat   na nějakou historickou extra   přesnost, což chválím.   Řekněme si pravdu,   zahlcování historickými   fakty rozhodně není něco co   bychom při takovém filmu   potřebovaly. Zbytečně by to   natahovalo děj. Kdybych   chtěla něco vědět o   Spartě, Řecku a Peršanech   přečetla bych si kníhu nebo   koukla na dokument. Po   vizuální stránce je to   naprosto dokonalý film.   Skvělá hudba, barvy. Líbili   se mi ironické hlášky a   černý humor. Např. Když   mají po bitvě přiběhne za   Leonidem jeden Sparťan s   tím, že se k nim blíží   oddíl moc malý na přepad.   Leonidas se tam chce vypravit,   ale oni ho odrazují. Odpoví   jim na to, že kdyby ho   zabili, vytáhne do boje celá   Sparta. Pak se na ně   podívám a s úsměvem jim   řekne ať doufají, že budou   tak hloupí. Film se mi   přesně trefil do nálady.
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Dobrý film, postupně mu   však docházel dech i vtip.   Nelitovala sem toho, že sem   ho viděla, ale jednou mi to   stačilo.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Výborná komedie, navíc   díky tomu, že svou vyvolenou   musí získávat znovu a znovu   nevyschne zdroj komických   situací a bavíte se až do   konce. Řekla bych, že se   jedná o jednu z nejlepších   Sandlerových komedii.
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Tento film má skvělou   atmosféru, vtip a to všechno   na pozadí bezkonkureční   hudby. Tenhle film patří   mezi moje nejoblíbenější.   Rozhodně doporučuju vidět.
Addamsova rodina (The Addams Family)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Když nevím coby, pustím si   Adamsovu rodinu. Ta mi sedne   kdykoliv. Je to nesmrtelná   hororová komedie, která se   nikdy neokouká. Ten černý   humor mi dokonale sedí.   Doporučuju všech (pokud ji   ještě někdo neviděl)
Addamsova rodina 2 (Addams Family Values)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Dvojka je stejně   bezkonkurenční jako   jednička. To jediné co mě v   obou dílech vyděsilo byl   úsměv Wensdy:) Vždycky sme   věděli, že jsou úplně   jiní než ostatní, ale   vidět na vlastní oči   kontrast s jinými dětmi na   táboře byl super.
Aféra Thomase Crowna (The Thomas Crown Affair)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Výborně propracovaný film.   Mezi hlavními postavami to   při hře na kočku a myš   pořádně jiskří. Konec je   výtečný. Při prvním   shlédnutí sem byla jak na   trní jak to všechno udělal   a po druhé sem se jen   kochala, jak se jim celou dobu   vysmívá a hraje si s nimi.
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.11.2007
Podle mě příliš   zdlouhavé. Po chvíli se   začnu nudit. Jediné co mě   ve filmu zaujalo byl   komentář starce a   Alexandrův vztah s rodiči.   Jeho válečné tažení bylo   dost nudné a nezáživné.
Austin Powers: Špión, který mě vojel (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Podle mě nejlepší díl   trilogie. Jednička byla   oničem a trojka až moc   přehnaná, navíc Beyonce mi   tam neseděla. Heather Graham   role sedí. Souhlasím, že je   to oddychovka u které se   nesmí přemýšlet. Vysoké   hodnocení dávám taky   hlavně kvůli Sethu Greenovi.
Auta (Cars)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Rozhodně jeden ze slabších   animáků. Čekala sem o   hodně víc. Není tam nic, co   bych si zapamatovala. Vybavím   si jen pěknou barevnou   podívanou, nijak valné   vtipné dialogy a vůbec   žádné komické situace.   Když budete mít možnost   koukněte, ale frontu si   můžete klidně odpustit.
Battle Royale (Batoru Rowaiaru)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Klasická vyvražďovačka.   Když sem to vyděla poprvé   moc mi neseděla. Ale kvůli   bráchovi sem se podívala   znovu a prostě se mi to   líbilo. Jasně na oscara to   nemá a všechny flashbacky   bych vymazala, navíc v   dialogu dělají na můj vkus   dost dlouhé pauzy. Nicméně   na žádnou vyvražďovačku   sem se nedívala tolikrát:)   Takže na konec hodně dobrý   film
Blade: Trinity
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Podle mě nejlepší Blade. Na   Bladeovo škádlení s Hanibal   je radost se koukat. Navíc   super hlášky a skvělé   bojové scény. Taky   nemůžemem opomenout Drakea,   který je k sežrání. Jen   tam na můj vkus padlo až moc   sprostých slov.
Blafuj jako Beckham (Bend It Like Beckham)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Hodně slabý film. Nevím jak   je možné, že se stal   komedií roku. Dávám šanci   každému filmu, ale tenhle   sem ani nedokoukala. Je   naprosto bez vtipu a   komických situací, které v   komedii očekávám. Námět   je dobrý, ale film se spíš   hodí na televizní   vysílání v neděli ráno.   Rozhodně ztráta času.
Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2007
Tenhle film se mi těžko   zařazuje. Podle mě to vůbec   není komedie, protože i   když se u filmů směju   hrozně ráda a moc k   rozesmání nepotřebuju, tady   sem se nesmála vůbec. Je   sice komické pozorovat jak   Andy vybočuje, když stojí s   ostatními v řadě nebo když   ji Miranda pucuje ale   rozhodně to není vtipné.   Navíc jediné co Andy dělá,   je žé prvních pár minut   hájí svou   "děsnou" módu a   zbytek filmu nosí samé   modýlky. Zápletka i   rozuzlení příběhu jsou   nám jasné ještě dřív   než skončí úvodní   píseň. Velmi mi potěšila   první sekretářka Emily,   která sem vnášela alespoň   náznak humoru. Přesto je   film moc hezký, hlavně díky   tomu co se líbí každé   holce - módou, barvami,   muzikou, šperky a hlavně   značkami. Rozhodně   doporučuju film vidět i   když podotýkám, že komedie   to zrovna není (i když je   tam pár úsměvných scén).
Falešná hra s králíkem Rogerem (Who Framed Roger Rabbit)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Tento film patří mezi   pohádky mého dětství na   kterých sem vyrostla, takže   se jedná o moji srdeční   záležitost. Sladit   animovaný a skutečný svět   je geniální. Skvělá   animace - je to krásně   barevné, ale současně   ošoupané a zastaralé, je to   úplný opak těch nových   animáků, kteří těží jen   z popkulturních narážek.   Děj je originální, vtipný.   Animované postavičky žijí   své životy i mimo plátno a   nikomu ve měste není divné,   že batole mluví chraplákem,   kouří doutníky a sází na   koně. Všem doporučuju.
Hannibal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Skvělý film. Hopkins je   nepřekonatelný a chrlí   jednu hlášku za druhou. Jeho   věta "Vážně uvažuju   o tom, že Vám sním   ženu" je moje   nejoblíbenější. Jen mi   dost vadí nové pojetí   agentky Starlingové. V   jehňátkách to byla   intelektuálka, ale teď je na   mě až moc akční a má   silácké řeči. Vůbec mi to   k ní nesedí. Za ni   strhávám dvě hvězdy.
Klíč (The Skeleton Key)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Od dob Kruhů se mi žádný   horor tak nelíbil. Starý   dům bez zrcadel uprostřed   močálů, divná majitelka,   ochrnutý pacient, tajemné   dveře na půdě ... To je   přesně něco pro mě. Tenhle   film mě úplně vtáhnul,   navíc tomu pomohla naprosto   skvělá hudba. Taky mě   hodně lákalo vidět Kate   Hudson ve vážné roli,   protože ji znám jen z   komedií. Velmi mile mě   překvapila, protože to   zahrála dokonale. Prožívala   sem to s ní od začátku až   do velkolepého konce (musela   sem si ho pustit   několikrát-naprosto   skvělé). Celou dobu se zdá,   že se nic moc neděje, ale   temná atmosféra vás drží   ve střehu (oko v klíčové   dírce mě vystrašilo víc   než celý Hostel) až do   poslední třetiny, která je   naprosto úchvatná a honička   v domě pomalu připomíná   akční film. Jednoznačně   můj nejoblíbenější horor   (zastínil i Kruhy a Silent   hill) všem doporučuju.
Královna prokletých (The Queen of the Damned)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Tenhle film mě dostal hlavně   dokonalou muzikou-soundtrack   rozhodně doporučuju.   Rozhodně to není horor a   nebudete se u toho bát. V   žádném případě to není   akčně nadupaný film o   upírech jako Underworld nebo   Blade. Je to příběh o   upírovi, který časem   zjistí, že nesmrtelnost   není zas takové plus, když   musí být stále sám a   nepoznaný.
Krvavý diamant (Blood Diamond)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Na tenhle film sem z jedné   strany slyšela samou chválu   a z druhé strany se na něj   valily hromy a blesky. Dlouho   sem byla na vážkách, ale   nakonec sem si ho pořídíla   a musím říct, že nelituju.   Tenhle film mě hodně   překvapil. Příběh je   hodně poutavý, vtáhnul mě   a nepustil. Od začátku do   konce se něco děje, navíc   DiCaprio exceluje. Ne že bych   ho nějak musela, ale myslím,   že je to jeho nejlepší   role. Byl to vynikající   zážitek. Na konci sem   dokonce brečela (a to se mi u   filmu dlouho nestalo). Navíc   tady hraje další můj   oblíbenec Arnold Vosloo což   je taky velký klad:) Film   rozhodně doporučuju. Vím,   že není 100% realistický,   ale hodně lidem ukáže co se   děje v Africe a každý ať   chce nebo ne se stejně   zamyslí jakou cestu musel   diamant urazit než se dostal   až k němu.
Madagaskar (Madagascar)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Jeden z nejlepších   animáků. Skvělé vtipy,   hlášky, gagy. Celý film se   něco děje a ani na chvíli   nedochází humor. Prostě   jedno velké plus. Bohužel   velké mínus má u mě   dabing. V porovnání s   originálem se mi zdá   nevýrazný.
Mamut (Mammoth)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Propadák
Film zpočátku vypadá   zajímavě, ale už po pár   minutách je mi jasné, že to   bylo naprosté šlápnutí   vedle. Námět je zajímavý.   Celé mi to však připadalo   jako parodie nebo studentský   film. Na to, že jde o nový   film jsou triky primitivní,   herci se mi zdají naprosto   mimo a v ději jsou úplně   nelogické zvraty. Jediné, co   mě ve filmu zaujalo a   vykouzlilo aspoň lehký   úsměv je výslech ruky. S   klidem to můžu označit za   nejhorší film, jaký jsem   kdy viděla, ještě, že jsem   ho měla půjčený od   známého a neutratila sem   zbytečně za půjčovnu.   Těch 90 minut života mi už   ale nikdo nevráti.
Nezvratný osud (Final Destination)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Nevím, jestli je to tím, že   jsem jedničku viděla až po   dvojce, ale zdá se mi hodně   jednoduchá a nepropracovaná.   Ve dvojce čekáte, že   dotyčného už už zabije   tohleto, ale nakonec je to   úplně něco jiného a ten   moment překvapení mi tady   chyběl.
Okrsek 49 (Ladder 49)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Krásný film o odvaze a   přátelství. Film má dvě   linie. V jedné je hlavní   hrdina (Phoenix) uvězněn   při záchraně lidí v   hořícím domě a jeho   přátelé se ho snaží   zachránit. Současně se nám   v druhé linii se ukazuje   příchod hrdiny na požární   stanici a jeho mylníky v   životě. Ke konci je film   hodně dojemný a já dokonce   brečela.
Poslední mise (Out of Reach)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Skvělý námět. Válečný   veterán hledá v Polsku   dívku zataženou do obchodu s   bílým masem, která mu   tajně nechává šifry, jako   drobečky. Po dlouhé době se   jedná o jeden z lepších   Seagalových filmů. Přesto   všechno některé scény   působí dost naivně a musím   říct, že i hloupě. Jako   třeba ošetřování   postřelené policistky.   Nevyhneme se ani nelogickým   mezerám ve scénáři -   zašifrované varování na   tácu s jídlem o kterém   všichni vědí, přesto nic   neudělají, a pak se diví,   že jim utekl. Kdyby si s   tímto filmem někdo víc   pohrál vytěžili by ze   skvělého námětu výtečný   akční trhák. Přesto   nelituji peněz které sem za   tento film zaplatila.
Resident Evil: Apokalypsa (Resident Evil: Apocalypse)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Skvěle nadupaná akční   jízda. Podle mě lepší než   jednička, protože nejsou   omezeni v podzemním komplexu,   ale mají k dispozici celé   město. Konec stojí vážně   za to. Už se těším na   další pokračování.
Texaský masakr motorovou pilou (The Texas Chainsaw Massacre)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Typický vyvražďovací   krvák. Od začátku víte,   že jediný, kdo přežije je   atraktivní spoře oděná   dívka s dlouhými vlasy.   Přesto film patří ke   klasice a každý fanda hororu   by ho měl vidět.
Účastníci zájezdu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Toto je moje bezkonkurenčně   nejoblíbenější česká   komedie. Je ironická,   svěží a perfektně   dokreslená hudbou. Mám ji   už dlouho a řekla bych, že   je neokoukatelná. Tím, že   je tam rozmanitost postav,   vždycky někým zaujme.   Mimochodem v každé postavě   poznávám nějakého svého   známého. Komedii můžu   vřele doporučit každému,   kdo potřebuje zvednout   náladu.
Vesnice (The Village)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2008
Ve směs souhlasím s   komentáři, které tady   zazněli. Film byl zmatený a   je těžko zařaditelný.   Nicméně úžasné výkony   herců (i když Lucius někdy   s tím nevinným pohledem   vypadá, jako by měl o   nějaké kolečko míň:)ale   stejně je super) a atmosféra   mě dostali. Navíc mám rada   filmy, kdy mě konec úplně   vyhodí ze sedla a všechno je   úplně jinak. Takže celkově   se mi film hodně líbil,   rozhodně doporučuji i těm,   kteří mají rádi filmy,   které hrají na citlivějši   strunu, protože je to opravdu   krásný příběh.

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Královna ve válce

15:20 - 16:20

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

33 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10