Duben

Komentáře uživatele OSVINEK

OSVINEK

OSVINEK zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Aladin (Aladdin)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.6.2019
Za mě jednička
Nevím kdo hodnotí, ale nám   se pohádka moc líbila. Jak   herci, tak hudba i   zpracování , prostě film   nebyl nudný a mi se u něj   pobavily.
Bohemian Rhapsody
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2018
Bomba
Na hudbě Queen jsem   vyrůstala a moc jsem se   těšila na tento film. A   vážně mě nezklamal.   Famózní ozvučení a výkony   herců, jsem nadšená.Za mě   deset hvězd a klidně bych i   nějakou přidala.
Bohové Egypta (Gods of Egypt)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2016
Jsem nadšena...film mě dost   bavil,celou dobu jsem seděla   jak přimrzlá a hltala   příběh dá se říci s   otevřenou pusou :-) což se   mi už dost dlouho   nestalo.Výběr   herců,kostýmy i filmové   efekty super.Zaslouží si   plný počet hvězdiček
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (Hotel Transylvania 3)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2018
Za nás deset *
Byly jsme s dcerou (7 let)a   bavily jsme se od začátku   až do konce.Drak prostě   nezklamal.Bla..bla..bla.Za   nás obě 10 hvězd .
Když draka bolí hlava
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.11.2018
Tohle néé
Byla jsem se 7mi letou   dcerou.Něco tak hrozného   jsem už dlouho neviděla. Po   5ti minutách jsem chtěla   odejít,ale dcerka sledovala a   tak jsem seděla a tiše   trpěla.Asi v polovině už   měla půlka kina zapnuté   mobily.Děj   pohádky...nuda,herci...nuda,a   nimace...to bych v počítači   zvládla také,některé   scény doslova   nechutné.Nepochopila jsem   proč tvůrci použili   češtinu a slovenštinu,asi   to měla být osvěta.A   největší lákadlo Karel   Gott...fakt nechci být   zlá,ale ať raději   zpívá.Když jsem přežila   toto, přežijí už snad   vše. A moje dcera při   odchodu z kina   pronesla"mami už nechci   vidět žádné hrané   pohádky už jenom   animáky".
Popelka (Cinderella)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2015
Byla jsem na pohádce s   čtyřletou dcerou, ohodnotim   tedy za nás obě. Dcera-moc   dlouhé,chvílemi nudné,   smutné (smrt rodičů).Velké   plus za Popelky šaty a   skleněné boty. Za ní 6*.A   já - mě se pohádka moc   líbila, princovi modré oči,   kostýmy a zpracování   dávám plný počet   hvězdiček.
Vzkříšení démona (The Lazarus Effect)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.6.2015
Na tento film jsem se moc   těšila.Bohužel to co jsem   viděla nestojí ani za tu   jednu hvězdičku co jsem   udělila.Děj -vlastně o   ničem...takových slátanin   jsem viděla už dost a   bohužel k nim musím   přiřadit i tento film.
Zloba: Královna všeho zlého (Maleficent: Mistress of Evil)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.10.2019
Super
S dcerou milujeme první díl   Zloby a tak jsme se nadšeně   dostavily na díl druhý.   Měla jsem strach,protože   většina pokračování   nestojí za nic.Bylo to ale   super,dej filmu byl napínavý   až do konce,výkony herců   nadprůměrné a i jsme si   pobrekly. Dcera při obchodu z   kina prohlásila,že chce   ještě třetí díl. Za nás   obě 10*
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190601
Osobností: 697912
Fotografií: 764340
Plakátů: 376778
Obsahů a biografií: 178336
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10

Pilulka (1999) [TV epizoda]

Pilulka
Kelso se dozví, že Jackie je   těhotná a je z toho hotovej,   Donna proto radši objednává   v lékárně antikoncepci, v   lékárně se sejdou Eric,   jeho ségra a Bob Piciotti a   dál docela švanda:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10