Poprava (1992) [TV epizoda]

Poprava (The Persecution)
93.3 %
 
 

The Persecution

    Žánr: dobrodružný / historický
    Země: Velká Británie / Spojené státy americké
    Délka: 50 min.
Richard potká dívku jménem Rachel, kterou pronásledují vesničané v čele s opatem. Naloží ji na koně a odveze na Covington Cross. Od jejího příchodu se začnou dít děsuplné nehody. Ještě téže noci zemře kuchař. Mnich, který mu poskytne poslední pomazání málem uhoří a k dovršení všeho těžce onemocní Armus. Začne se proslýchat, že Rachel je čarodějnice a kam přijde, přináší neštěstí a smrt. Ani Sir Thomas Grey už neví čemu věřit a do této již tak složité situace si opat v doprovodu barona Mullense přijde pro Rachel, aby ji upálil na hranici. Richard je přesvědčen o Rachelině nevinně a je odhodlán ji i přes zákaz církve zachránit...  Autor: Krikri

režie:
Francis Megahy
 
 
hraje:
Nigel Terry (Sir Thomas Grey), Cherie Lunghi (Lady Elizabeth), Jonathan Firth (Richard Grey), Glenn Quinn (Cedric Grey), Ione Skye (Eleanor Greyová), Tim Killick (Armus Grey), James Faulkner (John Mullens), Paul Brooke (mnich), Chloë Annett (Rachel), David Calder (opat), Andy Linden (kuchař)
 
 
scénář:
Gil Grant, Dennis E. Leoni
 
 
kamera:
Alan Hume
 
 
hudba:
Carl Davis
 
 
dabing:
Pavel Trávníček (Sir Thomas Grey), Růžena Merunková (Lady Elizabeth), Antonín Navrátil (Richard Grey), Filip Jančík (Cedric Grey), Zuzana Skalická (Eleanor Greyová), Vladislav Beneš (Armus Grey), Ladislav Županič (baron John Mullens), Miloš Hlavica (mnich), Eva Spoustová (Rachel), Jan Pohan (opat), Libor Terš (kuchař)
 
 
casting:
Karen Lindsay-Stewart
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.