Zari
ohodnotit

Obsah filmu Milenky

 
Niekoho stretnete, bláznivo sa zamilujete, cítite sa maximálne šťastne. Zároveň však viete, že váš vyvolený je ženatý a celé sa to nemalo radšej vôbec stať... Nový romantický seriál ukazuje životy štyroch priateliek - právnička, lekárka, realitná maklérka a žena v domácnosti - vo veku medzi 30 - 40 rokov, ktoré sú plné protikladov. Každá z nich hľadá svoju vlastnú cestu na komplikovanej ceste životom, ktorou prechádzajú spoločne a sú si navzájom veľkou oporou. Seriál je plný dramatických zvratov, napätia (niekedy až s prvkami krimi), ale aj vtipných situácií a láskavého humoru. Seriál prináša zaujímavé dramatické spracovanie výrazných...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

petrusmev
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2019
Závidím Slovákům, co se jim povedlo natočit.   Moderním stylem s napínavým dějem - a není to   kriminálka! Lesk a bída milenek, nekončící   touha po lásce, štěstí, "správném"   životě, doprovázená citovými zmatky a   lidskými chybami. A k tomu ten luxus,   herečky(!), lokace, oblečení, kamera, hudba,   emoce(!) ... skvělé.
lubikos
Hodnocení:
Přidáno: 1.7.2019
Otřesný dabing
Nevím jak zněl Slovenský originál, ale to co   vytvořila "tv Znova" je něco tak   otřeseného, že to ten seriál úplně zabilo.   Zní to jako telenovela z devadesátých let.   Nemohu tedy seriál hodnotit, protože je   nesledovatelný. To už to raději měly nechat ve   slovenštině.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Milenky (2018) [TV seriál]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Indiánský bojovník (The Indian Fighter)

Indiánský bojovník
The Indian Fighter

Ottavio Jemma

Jemma Ottavio

Naposled navštívené:
Indiánský bojovník (The Indian Fighter)

Indiánský bojovník
The Indian Fighter

Ottavio Jemma

Jemma Ottavio