Duben
ohodnotit
 

Obsah filmu Ted Mosby, architekt

 
Ted se poprvé pohádá s Robin a tak se rozhodne zajít do baru za Marshallem a Barneym. Těm si postěžuje, že Robin se zdá jeho práce nudná a vůbec jí nezajímá, co celé dny dělá.
'Kámo, spousty koček si myslí, že architekti jsou sexy. Přemýšlej o tom, vždyť ty vytváříš věci z ničeho. Stejně jako Bůh. Nikdo není víc sexy než Bůh,' dává novou naději Barney a společně s Tedem, Marshallem a Annou, kterou právě potkali na baru, vyráží na party poohlédnout se po dalších slečnách.
Mezitím se Robin schází s Lily, kde zpytuje své svědomí a společně se rozhodnou Teda najít. Dřív, než bude pozdě a nějaká jiná žena o něj projeví zájem.
V této epizodě...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2013
Ted Mosby, architekt
První hádka. Ted a Robin se do sebe pustili, a   jak to tak bývá, předmětem je úplná   prkotina. Mno, i když prkotina. Pro Teda je velmi   důležité postěžovat si své drahé   polovičce, jak bylo v práci, pochlubit se, co se   mu tam podařilo, podělit se o nově získané   zkušenosti. Jenže Robin také hákuje a když   přijde konečně domů, nepotřebuje poslouchat   ještě to, jak se měl ten druhý.
Barney   dokáže využít k lovu žen úplně všeho. A   to, že je někdo architekt, to k tomu přímo   vybízí. Vždyť už to samotné slovo musí   vyvolávat v ženách skryté touhy.
V této   epizodě, která se opravdu povedla, jde   především o první hádku, o paranoiu, o   žárlivost a další. Je to sice zvláštní, že   Ted svým dětem vypráví takové detaily, já   osobně těm svým, až je budu mít, také povím   příběh o tom, jak jsem potkal jejich matku, ale   myslím si, že některé části asi vynechám:)   Milé děti, celou tu dobu mi ani tak nešlo o to   Vám říct, kdo je Vaše matka, ale chtěl jsem   Vám hlavně povědět o Vašem cool strýčkovi   Barneym. A také jsem se chtěl pochlubit, kolik   holek jsem dostal...


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10