Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Pokusný objekt

 
Joseph Meegar (Ebon Moss-Bachrach, známý pro svoji roli Johna Quincyho Adamse z televizní minisérie "John Adams") je typickým doručovatelem zboží bezmezně a neopětovaně zamilován do sekretářky jedné firmy. A mimo jiné také při změně nálady dokáže zkratovat či jinak ovládat elektrické vedení. Toho si všimne FBI v momentě, kdy nechá spadnout výtah a zabije v něm všechny lidi.
Podobných případů už se v minulosti stalo několik a tak se agentka Olivia Dunhamová domnívá, že se jedná o jednu a tutéž osobu.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2013
Pokusný objekt
Pozorovatel stojí ve čtvrté minutě ve   výtahu.
V tomto díle se podíváme na kloub   další paranormálii. Tentokrát jde o člověka,   který dokáže ovládat elektřinu. Jako všichni   by byli úplně bezradní, nebýt doktora Waltera   Bishopa. Nevím co dělala FBI před tím, než   tohodle šíleného vědce našla. A taky nevím,   jak mohli kdy vyřešit nějaký případ, když   tam ještě nepracovala agentka Dunhamová. Jinak   tahle postava je pro mě dost zklamáním,   představoval bych si pro hlavní roli někoho   výraznějšího. Nemůžu říci, že je   ošklivá, ale že by to byla nějaká extra   kráska, to se vůbec říci nedá. Prostě   taková šedá myš, která lehce zapadne v   průměru. A navíc ovládá jen jeden výraz,   který používá pro každou situaci. Vůbec   nezáleží na tom, zda je šťastná, rozrušená   či jí jde o život. Celou dobu má ten   zvláštní úsměv, přes který jsem se stále   nedokázal přenést. Asi kdybych byl Peter   Bishop, časem bych s ní začal randit, nebo   kdybych byl agent Scott a potřeboval nějak   získat její důvěru, ale jako obyčejný   člověk si vyberu Astrid...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama