Zari
ohodnotit

Popis / Obsah / Info k filmu Eliška a Damián

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

VlastaP
Hodnocení:
Přidáno: 26.9.2023
Před obrazovku mohu bez obav posadit vnoučata.   Na rozdíl od nekonečných detektivních   seriálů, kde vyšetřovatelé tahají ze země   kostry a přemýšlí, jestli nebyly   znásilněné, je Eliška a Damián klidné,   téměř pohádkové představení pro děti.   Děkuji Primo.
New
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2023
Myslím, že hodnocení seriálu tu jsou příliš   nespravedlivá. Ano, je to variace na Kate a   Leopold, Návštěvníky, a další filmy o   přesunu v čase, takže téma je dost ohrané.   Navíc v současnosti se řeší hlavně práce a   nucená láska, takže není se čeho emočně   chytit. Přesto seriál považuji za slušnou   komedii, na kterou se koukat dá.
Body na   nejnižší stupnici si zaslouží příšernosti   typu Václav, Fany, Den pro mnou lásku, pod   stupnici (1 je moc) se vejde Nabarvené ptáče.   Oproti uvedeným si tato komedie skutečně   zaslouží hodnocení lepší.
klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.9.2023
Tak si myslím, že televize Prima vynesla v   soutěži o nejhorší český televizní seriál   trumf, který těžko někdo přebije. O   nepůvodnosti příběhu nemá cenu mluvit (Kate a   Leopold nechají zdravit), ale když do hlavní   ženské role obsadíte ženu, která je možná   schopná novinářka, moderátorka nebo   politoložka, ale jako herečka je naprosto   katastrofální, nedá se čekat nic jiného než   malér a to tím spíš, že na takovou roli je po   pětatřicítce trochu moc "dospělá".   Pak už vám nepomůže ani slušná výprava.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Kate a Leopold (2001)

 Kate a Leopold (2001)
Kate a Leopold n
Kate and Leopold
Žánr: komedie / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: James Mangold

(alternativní jazyková verze)

Eliška a Damián (2023) [TV seriál]Eliška a Damián (2023) [TV seriál]Eliška a Damián (2023) [TV seriál]Eliška a Damián (2023) [TV seriál]
Reklama