Zari
ohodnotit

Četníci z Luhačovic [TV seriál]

Bestie (2017) - 10. díl

Žánr:
Rok:
2017
Délka:
85 minut
„Kdosi nožem poranil notáře Blažka přímo před šantánem u Rajských. Ten navíc změnil majitele a četníci jsou překvapeni, co se díky tomu dozvěděli ze života luhačovické lepší společnosti.“
 

Obsah filmu Bestie

 
Notáře Blažka napadli před šantánem, s těžkým zraněním leží v nemocnici, a v nedalekém táboře židovských uprchlíků se ztratila mladá dívka. Nová výpomoc, četník Hynek Polívka, je poněkud upjatý a akurátní, o uprchlících si myslí své, ale profesní čest mu nedá, a tak spolu s Martinem a Zdeňkem odhalují pozadí jednoho z nejdramatičtějších případů, který četníci z Luhačovic vyšetřovali. Příběh je inspirován skutečnými událostmi.
Česká televize

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.3.2017
Relativně nudný díl, kde už od objevení   sklenic ve sklepě mi bylo jasné, co je obsahem.   Vymyškování pana notáře je vtipnější   perličkou, podváděná paní notářová   zaplatí obhajobu pachatele, akorát nová paní   notářová si asi mnoho radosti neužije. Nový   četník mě mate svým hlasem ostříleného   dabingového herce a když zavřu oči, vidím   spoustu jiných postav ze zahraničních filmů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Bestie (2017) [TV epizoda]Bestie (2017) [TV epizoda]Bestie (2017) [TV epizoda]Bestie (2017) [TV epizoda]
Reklama