Zari
ohodnotit

Cesta vzhůru [TV seriál]

Higher Ground

Další název:
Cliffhangers (prac. název)
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
43 minut, 22 dílů

Obsah filmu Cesta vzhůru

 
Tento americký seriál pojednává o skupině mladých teenagerů, kteří se díky svým problémům dostali do soukromé školy s názvem Horizont. Tady se pod vedením a dohledem zkušeného vedoucího Petera a jeho kolegyně Sophie snaží na své problémy zapomenout a nějakým způsobem je překonat, jezdí tábořit do divočiny, lezou po skalách, sjíždějí divoké řeky, soutěží, ale hlavně se učí vzájemně si věřit.

Autor: Koldyn11
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Cesta vzhůru >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Higher Ground
Hodně dobrý seriál ve kterém je hodně dramatu   mladých lidí kteří se ocitli v dosti   nepříjemných životních situacích díky,   kterým učinili rozhodnutí, která nebyla   příliš správná.A proto navštěvují centrum   Horizont, které jim má pomoct s jejich   problémy. Já osobně mám tenhle seriál moc   ráda a vždycky, když ho vysílají tak se na   něj s radostí podívám.
Ajanka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2009
Cesta vzhůru
Je to skvělý seriál, který přináší mladým   lidem náhled jak to chodí ve společnosti a s   jakými nástrahami, které číhají všude je   třeba bojovat.
MucBar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Jeden z lepších
Higher ground, neboli Cesta vzhůru je bezpochyby   jeden z lepších seriálů, který vás přivede   do zařízení jménem Horizont. Seriál je   zaměřen na skupinu mladých lidí, kteří mají   především psychycké potíže. Fakt je, že   pravý Horizon (ve kterém zdřejmě brali tvůrci   seriálu inspiraci)byl v reálu založen v   osdesátých letech Peterem Maffayem a jeho   přáteli, jako charitativní organizace na pomoc   dětem v nouzi, není zase až tak luxusní, jako   zařízení/škola v seriálu; nicméně svůj   účel obstojně plní i dnes. Sám Peter Maffaye   tvrdí: "Děti by měli zůstat dětmi."   Podobná zařízení jako je toto, mají   bezpochyby zásluhu na zachování několika   lidských životů.
Na tento seriál se vždycky   ráda podívám. Věřím, že hlavní postavy   jsou vykresleny podle reálných lidí. Každý z   nás má nějakého "kostlivce" ve   skříni...a čas od času je třeba uklidit...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Cesta vzhůru (2000) [TV seriál]Cesta vzhůru (2000) [TV seriál]
Reklama