Zari
ohodnotit

Zvláštní jednotka

Commandos

Další název:
Zvláštní jednotka - Druhá bitva u El Alameinu / Himmelfahrtskommando El Alamein / Mit Eichenlaub und Schwertern / Sullivan's Marauders
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
121 minut
„Druhá bitva u El Alameinu.“

Obsah filmu Zvláštní jednotka

 
Píše se rok 1942 a Spojenci se právě připravují na Druhou bitvu u El Alameinu. A její průběh má zásadním způsobem ovlivnit právě jednotka nekompromisního bojovníka Sullivana.
Lee Van Cleef představuje seržanta Sullivana, který se postaví do čela oddílu, složeného z amerických Italů. Společně mají za úkol infiltrovat se do fašistické armády v severní Africe.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.7.2014
Jednotka Amerických vojáků se převlékne za   Itali a má obsadit oázu na poušti a udržet ji   jenže se objeví Němci kteří to nakonec   zjistí a začne válečná bitva kterou skoro   nikdo nepřežije.I když je film chvílemi psycho   a zpočátku nic moc závěrečná bitva je   skvělá.
řepešínský
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2010
daleko lepší, než původně divák čeká je ve   výsledném efektu koprodukční válečný film   zvláštní jednotka, který přímo oplývá   celou řadou bočních dějových charakterových   vývojových linek vybraných postav a tíživou   atmosférou s poselstvím a přesahem. úžasně   vyobrazená jsou ve snímku zvláštní jednotka i   úvodní jatka spících či nicnetušících   vojáků s dostatečným vyobrazením vnitřních   pohnutek vojáků - vrahů. dílo zvláštní   jednotka určitě nejednoho diváka skutečně   překvapí a nebýt zbytečného patosu deklamace   nic neříkajících frází, vycpávkových   klišé pro daný filmový obor i kolísajícího   rytmu s přespříliš dlouhými bojovými   scénami, mohlo skončit ve vyšších patrech   dějin světové kinematografie, než jsou jen   nejlepší příčky zlaté střední třídy.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama