Duben
ohodnotit

Obsah filmu Životní trefa

 
Basketbalový skaut je na dně. Pak ale ve Španělsku narazí na výjimečného hráče a rozhodne se všem ukázat, že na NBA má nejen jeho objev, ale pořád ještě i on sám.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.6.2022
Další snímek Netflixu s BLM lebensbornem.   Tentokrát se sportovní tématikou o objeveném   talentu a snaze trenéra z něj něco udělat.   Ano. Už zase. A je to nadmíru nevýrazný film.   To je tak, když se chrlí snímky ohromnou   rychlostí bez povšimnutí, že je to už dávno   na úkor kvality. Hlavně tomu nepomůže typická   netflixovská propaganda jedné rasy, kde má   bilý trenér černou manželku, se kterou má   mulatku, která je navíc černější než matka.   No jasně. Trenér je podivín se svými   životními marasty snažící se vytrénovat   dalšího podivína s talentem na basketbal. Ten   je rasově také běloch. Záměr? To se později   ukáže. Jejich charakterových podivností je   tolik, že jde onen basketbal spíše do   ústraní, čímž vyznívá jen jako bohapustá   kulisa v pozadí. Vážně to má být sportovní   film? Závěrečný basketbalový zápas je ten   nejhorší, co kdy bylo k vidění. A ty   rasistické urážky černého protihráče už   jsou teprve za hranou. Obráceně to být nemohlo?   Aha, to už by rasismus skutečně byl, jak známe   z reálného života z fotbalu. Ano, takže bílá   rasa hlavní postavy je skutečně záměr. Jako   celek naprosto vyumělkovaný film postrádající   živost, nadhled, sportovní nadšení a nějaké   ponaučení. Takže nic než další zbytečný   film.
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2022
PROCESOR!
Snímek celkem hezky ukazuje, jaká je to řehole.   Pro všechny co závidí sportovcům jejich   prachy, že je to srandička, stačí trocha   talentu a je to. Sandler je dobrej herec a mam ho   rád. Vážná role mu sedí a to je dobře. Ne,   že by mě komedie s ním nebavily, ale proč si   ho zbytečně zaškatulkovat. Jen mi přijde na   basket trochu malý. Film se dále snaží   ukázat, kolik lidí se na tom všem podílí a   kdo vlastně tahá za nitky. Bez servítek ukazuje   nahou pravdu, že rozhodují vždy privilegovaní   sráči, co klub zdědili po tatíkovi a ničemu   nerozumí. Bože, jak já nesnáším tuhle   nabubřelost, když si někdo myslí, že je něco   víc. Čekal jsem nějaký klišé a dočkal se.   Ale nebylo ho tam zase tolik. Od snímku jsem toho   moc nečekal a příjemně mě překvapil.
beneva
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.6.2022
Basketball fajnšmekrs only aneb co udělá s   hráčem psychika. Zápletka není složitá.   Náborčí hledá hráče, najde ho, vychová ho,   vrazí do něj svoje prachy a už to vypadá, že   o všechno přijde... Klacků pod nohama hromada,   ale rodinné zázemí na jedničku. Ani jedna   soulož.
Díky dabingu Saši Rašilova máme   k dispozici suchý Sandlerovský humor a to je asi   tak jediné pozitivum filmu, protože košíkovou   a její hveždy nejsem s to oceniti. Takže   vícenéně nuda v Brně.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178301

Poslední komentáře

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10