Zari
ohodnotit

Zítra na shledanou

See You in the Morning

Další název:
Zítra nashledanou / Uvidíme sa ráno
Rok:
1989
Délka:
114 minut
„Příběh rodin, které jsou ztraceny ve zmatku rozvodů a nových manželství...“
Popis / Obsah / Info k filmu Zítra na shledanou
Larry Livingston, psychiatr z New Yorku, má krásnou ženu Jo, chápavou tchýni Neenie a dvě milující děti. Dokonalé manželství však zkalí Joina smrtící věta: Musíme si promluvit.

O necelý rok později je diskuze u konce a s ní i jejich manželství. Jo odešla i s dětmi a pokračuje ve své kariéře úspěšné televizní modelky. Larry ji může vidět každý den celých třicet vteřin na obrazovce, jak se smyslně snaží prezenovat nový parfém. Vzniklou propast ve svém životě vyplňuje Larry prací a setkáváním s přáteli jako je třeba Sidney – temperamentní žena, jež chápe, že Larry potřebuje jen potkat tu správnou osobu, aby znovu uvěřil v lásku. Během jedné party si Sidney zahraje na Amorka a představí Larrymu Beth Goodwin, talentovanou fotografku a vdovu, která vychovává sama své dvě děti.

Přestože jsou oba v rozpacích, nemohou popřít vzájemnou přitažlivost. Oba také váhají vstoupit do nového vztahu, ovšem postupem času se k vlastnímu překvapení jsou schopni otevřít lásce. Námluvy se neobejdou bez smyček, vzestupů a pádů, ale nakonec zvítězí láska a Beth a Larry se vezmou. Nyní mají před sebou novou výzvu: vytvořit harmonické prostředí pro jejich děti. Larry si musí vybudovat vztah se svými dvěma novými nevlastními dětmi, Peteym a Cathy, zvyknout si na život v domě jiného muže a vypořádat se s nepřátelsky vrčícím psem. Ovšem tím to nekončí. Larry si musí najít čas také pro své vlastní děti, které mu velmi chybí.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zítra na shledanou
Rozvedený Jeff Bridges poznává ovdovělou Alice Krigeovou. Po čase se vezmou. Podaří se jim však překonat předchozí manželství?


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zítra na shledanou
Ve filmu renomovaného režiséra a scénáristy oba hlavní hrdinové za sebou vláčí závaží minulosti s nedávnými prožitky, na které by každý nejraději zapomněl. Larry Livingston (Jeff Bridges), renomovaný newyorský psychiatr, měl ještě nedávno ženu a dvě milující děti. Žena se s ním rozešla kvůli jinému muži. Pak přišel rozvod a pro úspěšného muže ztráta všech ideálů. Ale sympatická Beth Goodwinová (Alice Krigeová) je na tom ještě hůř, jí osud sebral muže navždy při tragické nehodě. Zůstala sama se dvěma dospívajícími dětmi. Při náhodném setkání oba k sobě pocítí sympatie, ale dokáží se přenést přes stín minulosti? Je tu mnoho bývalých vzpomínek a závazků, pro oba velká překážka, kterou ale nakonec zdolají.


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1997) [TV pořad]

15:25 - 16:05

38 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Bitvy 2. světové války v barvě

15:45 - 16:30

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

28 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:25 - 16:40

38 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Shannon Sedgwick

Sedgwick Shannon

Naposled navštívené:
Shannon Sedgwick

Sedgwick Shannon