reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žiji ve strachu

Ikimono no kiroku

Další název:
I Live in Fear
Žánr:
Země:
Rok:
1955
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Žiji ve strachu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2011
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2008
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2007
Plak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2010
pursulus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2010
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008
Teonanacatl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28250minih28250Želary (2003) 
n
minih69211minih69211Epizody války 6 Hawker Hurricane: legenda válečného nebe (2002) [DVD] 
n
minih8230minih8230Hibernatus (1969) 
Hibernatus n
minih56341minih56341Ezek a fiatalok (1967) 
Ezek a fiatalok n
minih49996minih49996Kořist (1971) 
Le Casse n
minih43738minih43738Chůva k pohledání (1993) [TV seriál] 
The Nanny n
minih15525minih15525Pat Garrett a Billy Kid (1973) 
Pat Garrett and Billy the Kid n
minih9570minih9570Jen ho nechte, ať se bojí (1978) 
Jen ho nechte, ať se bojí n
minih52512minih52512Záhada žlutého pokoje (2003) 
Le mystère de la chambre jaune n
minih34107minih34107Lara Croft Tomb Raider: Kolébka života (2003) 
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
8   - cicis
7   - Hugin
8   - dandysek
9   - phorsky1
7   - rosta12
7   - Darkman7
8   - Plak
7   - pursulus
2   - Sivok
9   - Teonanacat
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140471
Osobností: 602419
Fotografií: 520489
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129529

Poslední komentáře

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.348/0.32