Zari
ohodnotit

Žena od vedle

La Femme d'à côté

Další název:
The Woman Next Door
Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
4/1985
„Drama lásky, vášně a žárlivosti“

Komentáře k filmu Žena od vedle

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Rene1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Melodramatický příběh o   setkání dvou lidí, kteří   se léta neviděli, ale   nepřestali na sebe myslet.   Vynikající Gerard Depardieu   a Fanny Ardantová.
olgab
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2014
Na náhrobku obou milenců by   mohlo být napsáno (ostatně   jak už je řečeno ve filmu)   - ani spolu, ani bez sebe.   Nabízí se otázka, jak   daleko může takový vztah   dojít. Co přiměje oba   milence k tomu, že zahodí   veškeré zábrany a nehledí   ani napravo ani nalevo.   Zapomenou, že mají své   rodiny. Bernarda a Mathyldu   spojuje vášnivý vztah plný   lásky, ale i výčitek a   osočování. A pak už jen   smrt. Žena odvedle je jedno z   nejzdařilejších   Truffautových děl, které   bude vždy aktuální,   protože láska a pochybnosti,   neřku-li nenávist, jde ruku   v ruce co svět světem   stojí.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2018
Příběh osudové lásky, kdy   máte pocit, že jsou oba   střídavě zralí do   blázince.Skvělé herecké   výkony předvádí Gérald   Depardieu s Fanny Ardent a   hlavně proto vznikl   nadčasový snímek.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama