reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zemřít pro...

To Die For

Rok:
1995
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
13.6.1996
„Chtěla jen trošku pozornosti..., ale hlavně vyniknout nad všemi“

Celkové hodnocení filmu Zemřít pro...

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.7% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2011
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2008
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2007
Majda88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.10.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2004
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2004
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2008
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2008
kadodinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.12.2008
Atilla2009
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39634minih39634Doom (2005) 
Doom n
minih56312minih56312Sharpova pomsta (1997) [TV film] 
Sharpe's Revenge n
minih17685minih17685Rak (1971) 
n
minih41799minih41799První rána (1996) 
Jing cha gu shi IV: Jian dan ren wu n
minih59020minih59020Sedadla v parteru (2006) 
Fauteuils d'orchestre n
minih18297minih18297Řekl..., řekla… (1991) 
He Said, She Said n
minih23778minih23778Země nikoho (2001) 
Ničija zemlja n
minih5431minih5431Čas sluhů (1989) 
Čas sluhů n
minih48519minih48519Stopy větru (1990) 
Windprints n
minih61503minih61503Podivná touha pana Barda (1953) 
L'étrange désir de monsieur Bard n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.7 %
6   - cicis
4   - Chrustyn
8   - catamount
7   - Charlie35
8   - rockwoman
8   - phorsky1
7   - rosta12
10 - Gremmie
7   - Area
8   - Raptor150
9   - Majda88
7   - Myšák
7   - derryl
5   - Gucia
8   - volam
10 - kadodinka
8   - Atilla2009

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

3 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

98 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.264/0.239