reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zamilované maso

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2014
luongovae
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2008
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.8.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2011
Salzburg1756
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.5.2012
Laula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.9.2008
dEspairtAlent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8811minih8811Hudson Hawk (1991) 
Hudson Hawk n
minih18229minih18229Růžový panter znovu zasahuje (1976) 
The Pink Panther Strikes Again n
minih43258minih43258Boží zápasník (2006) 
Nacho Libre n
minih40225minih40225V tom domě straší! (2006) 
Monster House n
minih21864minih21864Úžasná událost (1936) 
Mr. Deeds Goes to Town n
minih21899minih21899V kómatu (1978) 
Coma n
minih13490minih13490Nachové plachty (1961) 
Алые паруса n
minih45382minih45382Uvolněte se, prosím! (2004) [TV pořad] 
Uvolněte se prosím! aneb Co jste v televizi neviděli I. n
minih21629minih21629Ukradené polibky (1968) 
Baisers volés n
minih37091minih37091Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 
Around the World In 80 Days n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.6 %
8   - Robinson
9   - Faye
9   - melakara
5   - luongovae
7   - fingon
9   - Perhonen
10 - Bape
6   - Extraktor
10 - Salzburg17
10 - Laula
9   - dEspairtAl

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

17:30 - 17:45

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.403/0.375