Zari
ohodnotit

Záhadný ostrov [TV minisérie]

L'ombra del destino

Země:
Rok:
2011
Délka:
102 minut, 6 dílů
„Poklidný život středomořského městečka narušila záhadná zmizení spojená se starou dětskou říkankou...“

Obsah filmu Záhadný ostrov

 
Znepokojující a nevysvětlitelná série vražd spojená se zdánlivě starou dětskou říkankou, ničí obyvatelům městečka San Giorgio, malebného místa uprostřed středomoří, jejich poklidný život. Impulzivní a racionálně smýšlející policejní inspektor Pietro Mentero spolupracuje po svém boku s inspektorkou Larou Falco na tomto případě.

Díl 1.

V severní Africe se objevuje záhadný muž a do rukou dostává fragment prastaré obětní misky. Další její části jsou na smyšleném ostrově San Giorgio. Misku rozdělili před mnoha staletími takzvaní „Lidé bez stínu“, neměla se dostat do nepovolaných rukou. Kdyby se tak stalo, naplní se proroctví, které s sebou...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

RM
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2015
První díly vcelku dobré - dostatek tajemna a   nějaké to jiskření tam bylo také, ale pak se   to zvrhlo v přihlouplé jednání a nakonec v   pohádku - škoda!
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.7.2012
Celkem solidní kriminálka s patřičně tajemnou   atmosférou, odehrávající se v malebném   prostředí imaginárního italského ostrova San   Giorgio, kdesi mezi Afrikou a Evropou.   Mysteriózní nádech a erotické jiskření mezi   oběma hlavními postavami zpočátku slibuje   zajímanou podívanou, která se bohužel rychle   změní na kašovitě prodlužovanou nudu. Zhruba   poloviční stopáž by přitom úplně vystačila   - děj by si udržel tempo a přitom by se do něj   dostalo vše potřebné.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Záhadný ostrov (2011) [TV minisérie]Záhadný ostrov (2011) [TV minisérie]Záhadný ostrov (2011) [TV minisérie]Záhadný ostrov (2011) [TV minisérie]
Reklama