reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Z bláta do louže

Žánr:
Rok:
1934
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
6.4.1934

Celkové hodnocení filmu Z bláta do louže

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.1.2016
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2005
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2015
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2008
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
luci75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Julka33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2010
sidijor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7210minih7210Dýmky (1966) 
n
minih13912minih13912Největší událost od chvíle, kdy člověk vstoupil na Měsíc (1973) 
L'événement le plus important depuis que l'homme a marché sur la lune n
minih25310minih25310Montiho čardáš (1989) 
n
minih51377minih51377Hořké vzpomínky (2004) [TV film] 
The Blackwater Lightship n
minih12018minih12018Marečku, podejte mi pero! (1976) 
Marečku, podejte mi pero! n
minih18946minih18946Skrytá kamera (1993) 
Lipstick Camera n
minih43263minih43263Město hazardu (2000) 
Luckytown n
minih54354minih54354Slunečnice (1985) [TV inscenace] 
Slunečnice n
minih26619minih26619Babiččina krabička (1963) [TV pořad] 
Babiččina krabička n
minih38022minih38022Italské prázdniny (2003) 
The Lizzie McGuire Movie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 %
6   - curil
1   - hvezdyn
7   - georginaa
8   - Serpentina
8   - Misantrop
10 - michaela11
8   - veryold3
3   - valentine
6   - kovandos
2   - 10kacka10
8   - opl
7   - sekkos
5   - kata18
2   - Collie
6   - MIGELO26
4   - luci75
5   - Julka33
10 - sidijor
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.162/1.133