Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Wayne Gretzky - Vysoko nade všemi

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2019
Vznik hokejovej legendy The   Great One! Pôsobivý dokument   aj keď kvalita obrazu je   taká aká je. _____
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2012
Wayne Gretzky je ve světě   hokejová legenda. Dnes už v   Kandě mají novou hvězdu,   Sidneyho Crosbyho, ale když   si vezmem celou hokejovovu   Kanadskou historii, tak   zjistíme, že těch obr   talentů měli víc než dost.   Gordie Howe, Bobby Orr, Phil   Esposito, Wayne Gretzky, Mario   Lemieux, Eric Lindros, Patrick   Roy, Marcel Dionne, Raymond   Bourque, Al MacInnis, Sidney   Crosby, Patrice Bergeron a   mnoho dalších skvělých   talentů.
Teď si   vezmem naší hokejovou   historii a zjistíme, že   máme jen dva opravdové   talenty, kteří si získali   uznání v NHL a jsou to   Jaromír Jágr a Dominik   Hašek. Náš hokej je v   současné době v krizi,   zatímco Kanadský roste a   roste.
Gretzky byl bez   pochyby jeden z největších   talentů všech dob, ale co   mě u něj se*e je to, že   nesměl být v zápase   hitován soupeřem, jinak by   byl průser. Tohleto jasně   povyšovalo tohoto talenta,   který i díky tomu byl   sezónů co sezónu jasnou   jedničkou. V devadesátých   letech přerušili Gretzkého   šňůru úspěchů Jaromír   Jágr a Mario Lemieux,   později se objevil Teemu   Selanne a ukořostil tabulku   střelců, ale to už také   bylo v době, kdy byl Gretzky   přece jenom starý.
Já Gretzkyho tedy moc   rád nemám, už jenom proto,   že neumí prohrávat, např.   v Naganu, když naši porazili   javorové listy v semifinále,   Gretzky jenom urážel a   napadal naše kluky a nikdo to   našemu týmu také neodpustil   a jeho nenávist k čechům   také trvá dodnes. Wayne si   neuvědomil, že je to jen   sport a že těch úspěchů v   kariéře zaznamenal za všech   hokejistů nejvíc. Nagano je   pro nás Čechy legendární   turnaj, stejně, jako pro   Kanadu Gretzky a pro nás   Jágr s Haškem.
Pro   milovníky hokeje jako jsem   já bude tento dokument   velkým přínosem, i pro   NEmilovníky Waynea   Gretzkého, jako jsem já se   dokument bude líbyt.   Samozřejmě, že dokument o   Jágrovi se mi líbyl mnohem   víc, už tím zpracováním.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Eddie Romero

Romero Eddie

Naposled navštívené:
Eddie Romero

Romero Eddie