reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Výstřely na Broadwayi

Todesschüsse am Broadway

Další název:
Výstrely na Brodwayi; Jerry Cotton: Todesschüsse am Broadway; Deadly Shots on Broadway; Fatal Shots on Broadway; Fatal Gun Shots on Broadway
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Výstřely na Broadwayi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2016
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2009
zruz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2009
baldachin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29584minih29584Mizerové II (2002) 
Bad Boys II n
minih52027minih52027Az orvos titka (1930) 
Az orvos titka n
minih27218minih27218Markétin zvěřinec (1998) [TV film] 
n
minih54464minih54464Kulička a Toník (1999) 
Pünktchen und Anton n
minih16705minih16705Potopa (1974) 
Potop n
minih68039minih68039Znamení trojúhelníku (1966) 
The Trygon Factor n
minih58824minih58824Lovec min (1943) 
Minesweeper n
minih8072minih8072Hanussen (1988) 
Hanussen n
minih58578minih58578Řekni, kdo tě zabil (2007) [TV seriál] 
Pushing Daisies n
minih39111minih39111Podivné vyšetřování (1970) 
Indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - argenson
8   - cicis
8   - Erkul
7   - jarda53
8   - Bara.40
6   - RM
8   - Nasudr
6   - fred.appl
8   - Johnny1
7   - ceskytulak
6   - zruz
10 - baldachin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.193/0.171