reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vysněný život andělů

La vie révée des anges

Země:
Rok:
1998
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
11.11.1999
„Ve svých dvaceti chtěly jen létat, milovat a brát si od života to, co jim patřilo.“

Celkové hodnocení filmu Vysněný život andělů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2013
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.7.2007
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2007
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.4.2009
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2007
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2008
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2008
Al.i
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35348minih35348Pod sluncem (1998) 
Under Solen n
minih32833minih32833Profesionálové (1977) [TV seriál] 
The Profesionals n
minih27279minih27279Temná hra (1998) 
I Want You n
minih14158minih14158Nevada Smith (1966) 
Nevada Smith n
minih46822minih46822Tohle je Sparta! (2008) 
Meet the Spartans n
minih40522minih40522Šifra mistra Leonarda (2006) 
The Da Vinci Code n
minih73677minih73677Sedmý kontinent (1989) 
Der siebente Kontinent n
minih9112minih9112Indiánské léto (1995) 
n
minih33379minih33379Constantine (2005) 
Constantine n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82 %
9   - ajaajena
6   - mat.ilda
10 - Misantrop
8   - Faye
7   - stereolab
10 - etos
8   - leopard60
8   - Maurice
7   - petuna19
9   - Al.i

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

09:50 - 10:45

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Brazílie: Povodeň

09:55 - 10:45

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:00 - 11:00

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Očima lásky (2002) [TV film]

10:10 - 12:05

30 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140473
Osobností: 602420
Fotografií: 520513
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129531

Poslední komentáře

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.571/0.549