reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vyděrač

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
26.11.1937

Celkové hodnocení filmu Vyděrač

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2012
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24321minih24321Žena v moři (1968) 
Lady in Cement n
minih44139minih44139Dokonalá rasa (2006) 
Perfect Creature n
minih3483minih3483Báječní muži s klikou (1978) 
Báječní muži s klikou n
minih51645minih51645Noční můra od vedle (2007) 
Nero bifamiliare n
minih108651minih108651Hodiny od Fourniera (1995) [TV film] 
n
minih42323minih42323Zlý chlap spí dobře (1960) 
Warui yatsu hodo yoku nemuru n
minih43938minih43938100 + 1 princezna (2006) [TV inscenace] 
100 + 1 princezna n
minih52692minih52692Plážová párty (1963) 
Beach Party n
minih14188minih14188Neviditelný muž (1933) 
The Invisible Man n
minih20692minih20692Jsem na řadě (1980) 
It's My Turn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
7   - curil
7   - Misantrop
6   - melakara
6   - rosta12
10 - Gremmie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599573
Fotografií: 517322
Plakátů: 250405
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.558/0.537