reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vyděrač

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
26.11.1937

Celkové hodnocení filmu Vyděrač

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2012
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih139223minih139223Korunní princ (2015) [TV film] 
Korunní princ n
minih16057minih16057Podivný host (1989) 
Nocny gošč n
minih48742minih48742Skalní cesta (1980) 
Drumul oaselor n
minih21777minih21777Úsměvy letní noci (1955) 
Sommarnattens leende n
minih14094minih14094Neschovávejte se, když prší (1962) 
n
minih40394minih40394Dámy v letech (2004) 
Ladies in Lavender n
minih16401minih16401Popel a démant (1958) 
Popiol i diament n
minih28161minih28161Pearl Harbor (2001) 
Pearl Harbor n
minih68039minih68039Znamení trojúhelníku (1966) 
The Trygon Factor n
minih47241minih47241Mandrin (1962) 
Mandrin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
7   - curil
7   - Misantrop
6   - melakara
6   - rosta12
10 - Gremmie

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

09:50 - 10:45

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Brazílie: Povodeň

09:55 - 10:45

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:00 - 11:00

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Očima lásky (2002) [TV film]

10:10 - 12:05

28 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140472
Osobností: 602420
Fotografií: 520513
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129531

Poslední komentáře

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.443/0.424