reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vyděděnec

Le paria

Další název:
Vydedenec; Jaque mate (ES); Diamond Rush
Žánr:
Rok:
1968
Délka:
102 minut
„Jean Marais jako gangster, který chtěl začít nový život.“

Celkové hodnocení filmu Vyděděnec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.6.2016
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.8.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.6.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.11.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2013
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2013
VHScz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64395minih64395Na hraně (2009) 
H2O Extreme n
minih50783minih50783Svět je velký a záchrana kyne odevšad (2008) 
Svetat e goljam i spasenie debne otvsjakade n
minih40572minih40572Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 
Madagascar: Escape 2 Africa n
minih6868minih6868Dravec a feťák (1985) 
The Falcon and the Snowman n
minih7050minih7050Dva Jakeové (1990) 
The Two Jakes n
minih8367minih8367Hněv (1977) 
n
minih84441minih84441Texaský masakr motorovou pilou 3D (2013) 
Texas Chainsaw 3D n
minih31914minih31914Zlá krev (1986) 
Mauvais sang n
minih42162minih42162Byl jsem mladým Faustem (2002) [TV film] 
I Was a Teenage Faust n
minih12070minih12070Martin a červené sklíčko (1966) 
Martin a červené sklíčko n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - curil
7   - mia
5   - Faye
7   - Kycky
9   - oulisna
8   - Johnny1
3   - nabba
10 - VHScz

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Země: Očima astronautů

19:25 - 19:40

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.51/1.488