reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vražedný puls

Pulse

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
87 minut
„Neznámá síla začíná ohrožovat životy členů rodiny“

Celkové hodnocení filmu Vražedný puls

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2011
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2007
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.7.2016
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2013
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2010
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2011
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20079minih20079Syn Růžového pantera (1993) 
Son of the Pink Panther n
minih41079minih41079Perníkářka a větrný mládenec (1989) [TV inscenace] 
Perníkářka a větrný mládenec n
minih19716minih19716Stopař (1985) 
The Hitcher n
minih38817minih38817Zlatá číše (2000) 
The Golden Bowl n
minih51168minih51168Vražda v mém domě (2006) [TV film] 
Murder in My House n
minih30529minih30529Loupež po italsku (1969) 
The Italian Job n
minih30583minih30583Velký šéf (1969) 
Le Cerveau n
minih36007minih36007O buchtách a milování (1986) [TV inscenace] 
O buchtách a milování n
minih49260minih49260Sahara (1983) 
Sahara n
minih40420minih40420Temná legenda 3 (2005) [Video] 
Urban Legends: Bloody Mary n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
7   - curil
6   - Justik66
5   - martin.stu
4   - catamount
6   - Kycky
6   - Petak69
7   - 151974
6   - rosta12
4   - ASPHALT

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:50

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

09:00 - 09:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:50

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.51/0.491