reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vlaštovky a Amazonky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2011
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2010
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2011
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2012
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.6.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2011
MVA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.6.2011
Whitewitch88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.4.2014
jeny33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.9.2014
omikron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2011
j.c.v
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24583minih24583Skandál v Gri-Gri baru (1978) 
n
minih16138minih16138Pohlaď kočce uši (1985) 
n
minih9840minih9840Kačenka a strašidla (1992) 
Kačenka a strašidla n
minih43309minih43309Děti z Kouřové hory (1979) [TV seriál] 
Children of Fire Mountain n
minih44137minih44137Kněz je poděs (2007) 
License To Wed n
minih23643minih23643Zátah (1985) 
n
minih19787minih19787Paco - stroj smrti (1986) 
Vendetta dal futuro n
minih4494minih4494Botostroj (1954) 
n
minih10398minih10398Koktejl (1988) 
Cocktail n
minih63034minih63034Na mušce (2007) [TV film] 
Sharpshooter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
6   - curil
8   - LiborF
9   - jmenuji.se
7   - Ondrej_pri
9   - mikee007
8   - Milicent
8   - rosta12
9   - MVA
10 - Whitewitch
9   - jeny33
9   - omikron
10 - j.c.v

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

80 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Batesův motel (2013) [TV seriá...

23:45 - 00:30

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

85 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

125 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599818
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.493/0.46