reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vij

Další název:
Вий, Viy or Spirit of Evil
Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Vij

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2011
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2010
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2015
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2008
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2011
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2008
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51911minih51911Šarlatová ulice (1945) 
Scarlet Street n
minih53314minih53314Případy bratra Cadfaela (1994) [TV seriál] 
Cadfael n
minih25701minih25701Klepání na nebeskou bránu (1997) 
Knockin' on Heaven's Door n
minih25702minih25702Mravenec Z (1998) 
AntZ n
minih48968minih48968Jak se ševcem šili čerti (1975) [TV inscenace] 
Jak se ševcem šili čerti n
minih40569minih40569Nepijte vodu (1994) [TV film] 
Don't Drink the Water n
minih6305minih6305Diktátor (1940) 
The Great Dictator n
minih8237minih8237Highlander (1986) 
Highlander n
minih111275minih111275Konec semestru (1974) [TV inscenace] 
Konec semestru n
minih47844minih47844Kriminálka Anděl (2008) [TV seriál] 
Kriminálka Anděl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74 %
7   - green-tea
6   - pataamat
7   - Prasoid
7   - Robinson
6   - AGAMEMNON
6   - Faye
8   - Zimmy871
10 - Faustka
9   - caligari
8   - kahi
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.208/0.188