reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Větší než život

Larger Than Life

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
24.4.1997
„Vera je talentovaná, inteligentní a krásná. Vera je... slonice! Rodinná komedie s Billern Murrayem a Věrou v hlavních rolích“

Celkové hodnocení filmu Větší než život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2011
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2010
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.1.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2013
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2014
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.5.2009
DARKEN88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2010
TheDarkKnight
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih124175minih124175Katastrofy (1984) 
Katastrofy n
minih96143minih96143Hlídač č. 47 (1951) 
Pickup n
minih4092minih4092Bílý palác (1990) 
White Palace n
minih29715minih29715Jízda do pekel (2001) 
Joy Ride n
minih39931minih39931Zlatá princezna (2001) [TV film] 
Zlatá princezna n
minih52317minih52317Prosté srdce (2008) 
Un coeur simple n
minih60312minih60312Muzikant a Smrt (1984) 
Muzikant a Smrt n
minih20262minih20262Špatná společnost (1994) 
Nature of the Beast n
minih32804minih32804Krejčík z Ulmu (1978) 
Der Schneider von Ulm n
minih16645minih16645Poslední výzva (1991) 
Last Call n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 %
7   - curil
6   - Agostino
6   - Bara.40
5   - Faye
7   - satyr
8   - dandysek
7   - Kycky
9   - Faustka
9   - Obivan
8   - oulisna
6   - Milicent
6   - rosta12
6   - sofry
5   - POMAJZ
10 - Gremmie
10 - mary.charl
4   - Vinař
10 - DARKEN88
6   - TheDarkKni

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

64 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

14 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

19 minut již uběhlo
166 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.788/0.762