Zari
ohodnotit

Velká přestřelka

La resa dei conti

Další název:
Colorado; Account Rendered; Halcón y la presa, El; La Presa; The Big Gundown
Žánr:
Rok:
1966
Délka:
84 minut
„Lovec lidí se chce stát senátorem...“
Popis / Obsah / Info k filmu Velká přestřelka
Na známého lovce zločinců Corbetta se obrátí železniční magnát Brokston a žádá ho, aby chytil uprchlého Mexičana Cuchilla. Ten měl podle tvrzení Brokstonových lidí znásilnit a ubodat dvanáctiletou dívku. Brokston mu za to slíbí podporu v kandidatuře na senátora za místní kraj. Corbett se vydává po stopě uprchlíka. Zjišťuje, že Cuchillo je chlapík velmi inteligentní a z každé nepříjemné pasti, do které ho dostane, dokáže uniknout. Corbett se kvůli jeho mazanosti také ocitne v mexickém vězení, kam poté přijede sám Brokston se svým doprovodem. Magnát si najme skupinu jezdců a společně s Corbettem a svým zetěm se vydávají do místních hor chytit uprchlíka. Corbett ale postupně přichází na to, že v celém případu něco nehraje.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Velká přestřelka
Mocný magnát Brockston, který obdivuje Corbettovu schopnost dopadnout kriminálníky a dostat je za mříže, mu nabídne svou podporu do senátních voleb. Na oplátku však požaduje pomoc při dopadení vraha malé dvanáctileté dívky.

Zdroj: Chello Central Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Velká přestřelka
Jonathan Corbett (Lee Van Cleef) je najlepším lovcom v širokom okolí. Na jednej z osláv ho osloví mocný a zámožý obchodník Brokston (Walter Barnes). Corbettovi ponúkne kreslo v Senáte za štát Texas. Brokston dúfa v podporu na vybudovanie prvej železnice v Texase. Ale počas osláv mu dá Brokston úlohu, nájsť obvineného vraha Cuchillo Sancheza (Tomas Milian), ktorého jedinou zbarňou je nôž, obvineného zo znásilnenia malého 12 ročného dievčatka. Corbett má za úlohu dostať ho mŕtveho, alebo živého. Nasleduje ho až za hranice Mexika. Na ceste sa učí životu jednoduchých roľníkov, Sanchez o ktorom si myslí že je vrah. Corbett si ale nie je naďalej istý, či prenasleduje toho správneho. Je mu stále v pätách.


Autor: milo1

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Strach nad městem (1975)

22:25 - 00:25

93 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Wall Street: Peníze nikdy nesp...

22:10 - 00:20

108 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Avengers: Infinity War (2018)

21:55 - 00:55

123 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Rambo 2 (1985)

22:50 - 00:30

68 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Reklama