reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Veliká příležitost

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
14.4.1950

Celkové hodnocení filmu Veliká příležitost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.5.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.7.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2009
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38711minih38711Temný obraz (2006) 
A Scanner Darkly n
minih34232minih34232Mléčná dráha (1969) 
La voie lactée / La via lattea n
minih76841minih76841Na křídlech lásky (2009) [TV film] 
Love Takes Wing n
minih9570minih9570Jen ho nechte, ať se bojí (1978) 
Jen ho nechte, ať se bojí n
minih49463minih49463Nelítostný souboj (1975) 
Adieu, poulet n
minih31259minih31259Černý den v Black Rock (1954) 
Bad Day at Black Rock n
minih11592minih11592Loulou (1980) 
Loulou n
minih27499minih27499Hledám Amy (1997) 
Chasing Amy n
minih46095minih46095Bratz (2007) 
Bratz: The Movie n
minih9464minih9464Jeden stříbrný (1976) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51 %
5   - argenson
1   - curil
6   - jarda53
5   - clara.bow
6   - Pitryx
3   - hvezdyn
6   - Frolíček
10 - dederon
6   - rosta12
3   - Premek14

TV Program

ČT1 - Taggart (1983) [TV seriál]

23:20 - 00:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Pouta (2009)

22:05 - 00:25

83 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

NOVA - Konec světa (1999)

22:05 - 00:20

83 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

23:20 - 00:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140537
Osobností: 602576
Fotografií: 520690
Plakátů: 252168
Obsahů a biografií: 129563

Poslední komentáře

Pokémon (1997) [TV seriál]

Pokémon
Tento komerční animák je   důležitým mezníkem v   historii Anime, neboť tímto   výtvorem totiž odstartovala   nová éra Anime, bohužel   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Šípková Růženka (2001) [TV seriá...

Šípková Růženka
Velmi slabý seriál o   přehnaně sebevědomé   feministce, která si   mermomocí chce hrát na   velkopodnikatelku a je jí   fuk, co pro to udělá a více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Chlapci a chlapi (1988) [TV seri...

NAPROSTÝ HNUS

Chlapci a chlapi
SERIÁL JE HRUBOU URÁŽKOU   TĚCH CO NA DVA ROKY MUSELI   JÍT DO VOJENSKÉ   SLUŽBY.(přesně jak píše i   curil) Je zkreslený a   nepravdivý, více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1...

Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Trapnost 1. Triedy.... To   Careyho vyslamivanie a tie   trapne pohyby na to sa neda   divat...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 2 / 10

Temný Kraj (2017) [TV seriál]

Ne éé

Temný Kraj
tak to byla reakce na   zhlédnutí prvního   dílu.Holky Bártů si spletly   asi žánr.Je možné že se   to v pokračování zlepší?   O tom zatím silně pochybuji.

Autor: lion71 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.475/0.456