reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vášnivost

Passionada

Rok:
2002
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Vášnivost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.11.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.3.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.6.2015
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.3.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49709minih49709Eden Log - jeskyně smrti (2007) 
Eden Log n
minih80817minih80817The Caller (2011) 
The Caller n
minih128543minih128543Rudyho má každý rád (2015) [TV seriál] 
Rudyho má každý rád n
minih76504minih76504Modrý stát (2007) 
Blue State n
minih27939minih27939Buzíci (1974) 
Les valseuses n
minih36404minih36404Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (1991) [TV divadelní představení] 
Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho n
minih41852minih41852Medvídek (2007) 
Medvídek n
minih106850minih106850IK1 - Turisté v nebezpečí (2011) [TV film] 
IK1 - Touristen in Gefahr n
minih42107minih42107Ex offo (1998) [TV hra] 
n
minih11496minih11496Link (1986) 
Link n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
4   - curil
3   - fred.appl
7   - Faustka
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - asdf23
5   - Raptor150
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.553/0.532