reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vadí nevadí

Jeux d'enfants

Další název:
Love Me If You Dare
Země:
Rok:
2003
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
4.3.2004
„Láska je hra na život a na smrt. Hravá komedie o vážných věcech…“

Celkové hodnocení filmu Vadí nevadí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.3.2015
jirry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2009
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2010
Vada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2013
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2012
slina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2007
hypocrisy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2007
hanik.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2007
propepu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.11.2006
májová.větvička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60939minih60939Rumba (2008) 
Rumba n
minih37505minih37505Povídky z kuchyně (2003) 
Salmer fra kjøkkenet n
minih38657minih38657Před soumrakem (2004) 
Before Sunset n
minih6502minih6502Dny vína a růží (1962) 
Days of Wine and Roses n
minih74086minih74086Le Havre (2011) 
Le Havre n
minih26523minih26523Hvězdná brána (1997) [TV seriál] 
Stargate SG-1 n
minih88012minih88012Hořící keř (2013) [TV minisérie] 
Hořící keř n
minih43291minih43291Nikomu to neříkej (2006) 
Ne le dis á personne n
minih73649minih73649Nevěstinec (2011) 
L'Apollonide - souvenirs de la maison close n
minih16963minih16963Princezna ze mlejna II. (2000) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
4   - mat.ilda
7   - jirry
8   - HanzRaptor
7   - Vada
6   - Moniika
9   - slina
8   - hypocrisy
7   - hanik.n
10 - propepu
4   - májová.vět

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

122 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

122 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie smrti ...

20:20 - 22:45

102 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Svatá čtveřice (2012) [2k digi...

20:15 - 22:05

107 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139667
Osobností: 599809
Fotografií: 517561
Plakátů: 250503
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.202/0.175