Zari
ohodnotit

V trestném území

Další název:
In the Penalty Area
Žánr:
Rok:
1950
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
12.1.1951

Komentáře k filmu V trestném území

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.4.2018
Obyčejná kriminálka bez   vzruchu a v pro mne   nezajímavém prostředí.   Celý film jsem se nudil,   abych nakonec zjistil, že   vraha si nepamatuji, a tudíž   jsem netušil, kde se v   příběhu vyskytl.
Erkul
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.5.2011
Film byl hodně často zahrnut   do programu ČT, ale vidět se   dal i v kinech. V padesátých   letech minulého století to   byl film vnímaný jako   kvalitní detektivka. Z   dnešního pohledu se film   jeví jako přehrávaný a jen   dobré obsazení vede k tomu ,   že jej občas stojí zato v   nostalgické náladě pustit.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Vražda funkcionáře,   úplatky, manipulace s   výsledky fotbalových   zápasů. Případ   odehrávající se dva roky po   válce a jako kdyby byl z   dnešních dnů. Klasická   poctivá detektivka ze   sportovního prostředí   držící se všech pravidel   svého žánru. Zpočátku je   nám představen detektiv coby   muž od rodiny. Šťastné   rodiny se dvěma malými   dětmi. Tedy obyčejný   člověk jako každý jiný.   Zahrál si ho Rudolf Deyl ml.   a opravdu skvěle. Když je   nalezena mrtvola a on je   přivolán k případu,   okamžitě se z něho stává   přísný a rázný policajt.   Atmosféra snímku je   čítanková. S ohledem na   svou dobu vzniku se jedná o   vkusný přímočarý film   sledující pátrání po   vrahovy, během kterého jsou   odhaleny i jiné švindle,   které mají s případem víc   než co do činění. Zub   času bohužel značně   nahlodal zvuk, ale na druhou   stranu tomu více dodalo ono   kouzlo detektivní klasiky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama